Minnosannem12 Şuan 33+3teyiz ama kız bebekler erken doğar diyolar endişeliyim biraz genelde 38 de doğar diyolar ama ilk doğumum olucak insllah ❣️
Senasonmez Minnosannem12 Yalannnnnnnn benim bebeğim 40+0da doğdu sen düşün kakası bacagindan sarkiyordu😂😂😂
irva Minnosannem12 Benim oğlum erken geldi 36′da 😂 kuzenimin ve arkadaşımın kızdı 41′de anca doğurdular.
hellobaby0 Minnosannem12 görümcemin ki 43 et ancak geldi 😅 kişiye göre değişir bence kayınvalidemin de öyle olmuş
MeliSeliMelih irva peki küveze alındı mı ? Bizde şu an 36′dayız oğlumla doğsun istiorum ama erken mi diorum bi taraftan da 🙈😊 Kilosu boyu nasıldı oğlunuzun ?
irva Minnosannem12 Ben anlamamıştım kontrol için gittim nst’de 100 küsür düzenli sancılarım vardı ama hissetmiyordum.Sonra açıklığıma bakmak istedi 3 cm dedi.Doğumun başlamış yatışını veriyorum dedi.Öyle kala kaldım.Acı eşiğim yüksekti anlamadım hiç sancı falan ben.
LawyerEce Minnosannem12 Benim doğumum gece gelmişti, suyum gelmişti terledim sandım meğerse sonra sancım başlayınca hastaneye gittik yani erken doğacaksa anlıyorsunuz doğumu.
Minnosannem12 irva ne güzel ya benim canım kıymetli sanırım ya az ağrım olsa doğum mu acaba diyorum eşim gülüyor 😂
alyagulce irva bu güZel bişey sanki siz hiç bilmeden 3 cm açılmışsınız, suyu nişanı gelip giden hiç açılmayan uzun uzun bekleyenlerden daha iyi bir durum sanki yanılıyor muyum .
Minnosannem12 hellobaby0 benim annem beni 8 aylık diğer kardeşimi 7 aylık küçük kardeşimde 9 aylık doğurdu ama bakalım nasip
irva Minnosannem12 hahahaha 😂 hamileliğini yaşaaaa panik olma öyle keyfine bak.Doğumdan sonra keyif falan çok zor.😂
irva MeliSeliMelih Küveze alınmadı çok şükür. 48 cm boy kg 2660 olarak doğdu.Şimdi 5.5 aylık kilosu 7.500 boyu da 68 cm.
Morcivert07 Minnosannem12 yok öyle bir dünya 🤣 benım ilk kızım 40da doğdu modada elini basına koyunca sezeryana aldılar 🤣