snnur97 kızlar 22 haftalık hamıleyım gunduz bırşey yok ama yemek yedıkten sonra ıftardan sonra sırtımın sağ tarafına bıçak saplanır gbı ağrı gırıyo varmı oyle olanlar
Elif5361 snnur97 23 Haftalığım bende iftardan sonra böyle midem taş gibi oluyor alt karnım yumuşak yemek yavaş iniyor herhalde 🤣
Ladybird25 snnur97 bende aynı vallahi 27+6 yım sanki sırtıma sağ tarafa kaburgamın arasına bıçak saplanmış gibi öldürüuor beni uzansamda geçmiyor sırtıma yastık koyup otursamda geçmiyor eşim masaj yapınca biraz rahatlıyorum
snnur97 Demir06 ay öluyorum ya sankı bıçak saplnmıl nefesımı kesıyo kayınvlıdemlerdeym uzanamyorumda 😬
snnur97 Ladybird25 aynıyım ballahı sırt ustu uzanınca bırazz rahtlyorum ama hele ayakta sankı nefesımı kesıyor
tcasl snnur97 geçen gün bu yüzden kalp krizi geçirdiğimi düşündük nefesim kesildi o derece ilaç verdi doktor bakalım gecicek mi 😢
tcasl snnur97 şuan net tanı yok ama safra kesesiyle de ilgili olabilir değerler yüksek çıktı çünkü ama mide rahatsızlığı da tetikliyo tabi bebek baskı yapıyo bide
Elif5361 snnur97 Kendini zorlama yine de bi gün tut bi gün tutma da yapabilirsin ☺️Böylelikle dengede olur ☺️Daha bizde firar vermedik elhamdulillah iyi ilerliyoruz ☺️Hafta büyüdükçe belki tutmam zorlaşır diye bırakmadım ☺️
Ekvatoral snnur97 Benim 24 saat ağrıyor o sırt ağrısı çok kötğ. Sıcak su torbası ile bütünleştim resmen
Ekvatoral snnur97 Çok sıcak koymuyorum. Hatta bazen soğuk ta oluyor ama torbanın vücudun şeklini alması rahatlatıyor beni