Damlladamlla _Nurr- bende bebek arabası travel sistem düşünüyorum pusetli kullanımı çok hoşuma gidiyor ama kararsız kaldım
mrs_elisah _Nurr- prego cosmos vip 8036 modelini kullanıyoruz memnunuz. Park beşik ler gayet kullanışlı. Odadan odaya kolay taşınıyor.
Burcuckmk _Nurr- park besik joie aldim bebek arabasi suny baby vista bebek arabası aldim bebek arabasi cok guzel hafif yer kaplamıyor park beşiğide kullaninca bakicaz bakalim kullanisli mi
metehaninannesiii _Nurr- biz ikisinide civilden aldık park yatak kraft aldık bebek arabası da baby force nova travel sistem bebek arabasi yanında pusetiyle birlikte aldık
Beyzahezer Aldim ama henüz kullanmadım kullanışlı gibi duruyor kraft calipso2 park yatagini aldik Kraft twist 2 bebek arabasını aldim canim
Austosprensi_ Burcuckmk bende Vista alıcam 2 magaza da gittim hepsi burada sepetim de bekledi aldim alıyordum o kadar kararsız kaldım ki gri rengini alacaktım kaldı alıcam en yakın zamanda memnun musun
_Nurr- metehaninannesiii baby force genelde öneriyorlar bir bozukluk olduğu zaman civil çok ilgiliymiş
Eylulunannesi-2 _Nurr- beşik yoyko 8 in 1. Bence bebek arabasıda yoyko cnm ama fiyatları pahalı bende arabada kararsızm
Burcuckmk Austosprensi_ ben e bebekten aldim diger sayfalarda kendi siteside dahil biraz daha pahalıydı gri bulamadim ben kirmizi aldim ama cok guzel geldi tek basima rahat acar kaparım taşırim
bebisini-bekliyor _Nurr- henuz kullanmaya baslamadık ama park beşik kraft calipso elite aldık bebek arabası joell truva travel aldık ikisini de begendik gelince
Rolria _Nurr- Ben ikisini de elele markasından aldım.Park yatak elele dumo olanı aldık.Arabada elele allroad 2 tecih ettik🖐🏻😊
Meyracukurmaraz Ben bebek arabasını aldım e bebekten joie verstrax çok kaliteli çok araştırdım çok beğenerek aldım öneririm
ButterflyBal Ben de bebek arabası araştırıyorum. Hem travel sistem olacak hem de hafif, kullanışlı ve sağlam olsun. Ayrıca arabamız olmadığı için kullanımı kolay ve yokuş kolay çıkan bir şey istiyorum. Fiyat da en fazla 2.500. Var mı önerebileceğiniz🙏🏼
momsdc Bebek arabasında casual cadillac aldım ben çok rahat ama fiyatlar uçuk ben ikinci el aldım açıkcası bulabilirsiniz sizde Gardrops gibi sitelerden 🙏🏻