gul_bf Hanımlar 29+2 deyim ağrısı belimden gelen regl sancısı gibi sancım var, biraz uzandım belimin ağrısı hafifledi gibi ama çok korktum birden oldu çünkü ayakta dururken. Başına gelen ya da bilgisi olan var mı ?
Damlladamlla gul_bf günde bi kaç kaç böyle olması normal Canım doğuma hazırlıyor vücut kendini eğer o ağrılar dinlenince ve her dakika sıklaşırsa hastaneye gitmelisin
Dua35 gul_bf merhaba bende 29+0 ım bugün çok bel ve böbrek ağrım var İnşaALLAH sağlıkla kavuşalım yavrularımıza
uykusuz1parol gul_bf Benimde bazen belimde ağrılar oluyor belimden yanlara doğru vuruyor birde hareketleri azaldi ve aşağıda hissetmeye başladım
gul_bf Adar2 bu haftalarda normaldir diye bende biliyorum ama birden değişik bi şekilde ağrıyınca korktum birde akıntım oldu çok hafif telaşlandırdı o yüzden
KkSedakaya Bende 28.haftadayım. Dün gece sol kasıktan bi sancı girdi ama kalkamadım yerimden. 1 saat ara ara oldu. Regl ağrısı gibi hep var zaten ağrım. İlkinde hiç ağrım olmazdı. Normalmi bilmiyorum bende. Çok aşağıda hissediyorum bebeği.
gul_bf KkSedakaya ya ara ara benim de kasık ağrılarım oluyor bir iki haftadır. Bugün açılan postlarda da hep sancısı olan anneler gördüm haftalarımıza göre normal gibi ama işte korkuyor insan hepimiz sağlıkla kavuşuruz inşallah yavrularımıza 🤲🏻
gul_bf uykusuz1parol hareket azalmasını bende hissediyorum ama artık normaldir dedi doktorum büyüdükleri için eskisi kadar geniş yerleri yokmuş
uykusuz1parol gul_bf Ya ne bileyim inşan yine bi korkuyor hareket etsin istiyorum sabahtan beri ufak ufak hareketler hissediyorum o kadar
Adar2 @glgrylAkıntı sürekli oluyor bende enfeksiyon dam kaynaklı geçiyor yıne başlıyor enfeksiyon onun sancısıda oluyormuş bende şuan tedirginim bebeği çok aşağıda hisediyorum ve hareketleri az
Rahime63_63 Merhaba kizlar bugun temixlik yaptip yoruldum ve sol kasiğimda şidetli ağri var 22 haftalik hamilyim sizede kasik ağrisi oldumu 22 haftada 3 çuncu bebeğim bu daha once olmaşti 10 yil aradan sonra hamilleliğim bu
gul_bf Rahime63_63 benim çok şiddetli değil ama kasık ağrılarım genelde oldu uzun süre ayakta kaldıysanız ondandır belki bir de rahim genişlediği için sürekli ya karın ya kasık ağrısı oluyor hep