Ysmn234 Merhabaa ekim kasım anneleri 😍 bebek arabası aldınız mı almadıysanız arayişlariniz ne durumda? Arabamızın bagajı küçük. Uygun bir şeyler arıyoruz ama sizler neler yaptınız?
ATC vitruvius 16+3 üm cinsiyet belli degil ikili teste erkeğe benzetti ama 10 mayısta kesinleşecek inşAllah bi oğlum var bel agrısı ve sırt agrısı var 2 buçuk kilo aldım
Kbrabz27 Ceylanarsln bende öyleyim şu an 13+4 haftalığız ilk zamanlar daha kötüydüm şimdi azaldı ama tamamen geçmedi ilaç hiçbir işe yaramıyor ne zaman geçecek bilmiyorum 😣😣
Ceylanarsln Kbrabz27 bende suan 13+1 deyim azaldi cok sukur ama simdi de sabah kusmalari basladi ara ara ilaci iki gunde bir aliyorum cinsiyet ogrendik yani hala mide bulantisi ne zaman bitecek ya
ireemseren vitruvius 14+1 kızlar henüz cinsiyet öğrenmedim inşallah bu gidişimde öğreneceğim heyecanliyim 🌸
vitruvius ireemseren hadi bakalım heyecanlı bekleyiş 💕 ben de dün gittim doktora yüzde yetmiş erkek dedi bakalım diğer haftalarda değişecek mi 💙
lentil vitruvius kaç günlükte gittiniz? Ve pipiyi gördünüz mü yani. Bana da yüzde 80 kız dedi ama 4 hafta sonra bi bakarız pipisi çıkmş olabilir dedi. Yani genital organlar ne zaman oluşuyor acaba
yamacinannesii vitruvius 12+3 oldum benim de bulantılarım kesildi arada kasık ağrılarım falan oluyo nadiren ☺️
vitruvius yamacinannesii bende de iki gündür kasık ağrısı var. Çünkü normal seyrine göre regl günüm bugün. Sanırım o dönemlerde kasık ağrısı daha çok oluyor
yamacinannesii Ayzetuka merhaba karar verdiniz mi acaba hangi doktora gideceğinize 🙄 bana herkes ünal beye ya da aydın beye git diyor
Ayzetuka yamacinannesii Devlette Müge hanıma gidicem ama Ünal beye de gitmeye devam ediyorum zaten sadece çok içime sinmiş değil 🙄🙄 hiç bilmiyorum nerde dogurucam acaba 😑
Betul-91 Kasım sonunda olacak benim de inşallah , ara sıra bel ağrılarım oluyor ve kasıkları da yokluyor ara sıra ağrı . Aynı durumu yaşayan var mı
Ysmn234 Betul-91 evet bende de oluyor sırt bel arada karın ve kasık ağrısı. Aile hekimime sormuştuk bel ağrim şiddetlenince, normal dedi.