Gulcin38 İkiz anne adayları ve tecrübeli anneler kaçıncı hafta doğum yaptınız ? Ben 33+4 deyim çift yumurta ikizlerimi bekliyorum ama yürümekte artık güçlük çekiyorum sizde durumlar nasıl ?
ikizlerimveben Gulcin38 bende 34.haftamdayım benimkiler de ikiz . Artıkç bacaklarım taşımıyor beni. Ayak parmaklarımdan kasıklarıma kadar ödem var onun ağrısı da çok oluyor. Oturduğum yerden kalkabilmek için yardıma ihtiyacım var her gün.
Gamzelim12 Gulcin38 yarın 35 haftaya girioz cift tumurta ikizlerime hamileyim cok yuruyemıyorum zorlanıyorum oturup kalkmak zorluyor ama cok şükür iyi gidioz erken dogumdan korkuyorum 37 e kadar gelsek hayırlısı ile dogumla ilgili bişe dedimi doktorunuz hiç
Sevdalianne Gulcin38 36+1 im 5 gün sonraya doğumum. Bu hafta cok zorlaniyorum yürüyemiyorum yataktan kalkamiyorum ki aşırı kilo da almadim. Insallah saglikla kucagimiza alırız bebisleri
Gulcin38 ikizlerimveben aynı ben 🤗demekki belli bir ağırlıktan sonra hepimiz yaşayacağız bunları yarın nst ye gireceğim bakalım neler olacak
Gulcin38 Gamzelim12 36 yada 37. Haftaya kadar dayan dedi.epidural sezaryen olacağım geçen hafta ciğer geliştirici vuruldum bu hafta iki doz daha vurulacağım bekliyorum öle yürüyemiyorum uyuyamıyorum hayırlısı artık hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Gamzelim12 Gulcin38 amin amin inşallah ya bende 31 haftalards sancım var dıe iki gün hastanede yattım iki doz cıger geliştirici vuruldu baska yok yeterlimidşr ki iki doz bilemedim
Gulcin38 Sevdalianne ay az kalmış hadi inşallah kazasız belasız almak nasip olur kucağına yavrularını rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏