psychologist Ben daha sadece zıbın aldım 500₺ verdim oda 0-3 aylık . Yaklaşık 15 20 tane. Başka bişey almadım 😅 6aylık oluyoruz . Annem sağolsun yelek hırka tulum battaniye vs ördü. Elinde liste olan var mı ? Ne alacağımı bilmiyorum 😩
Merinosunannesii Armindia ve inanır mısın elimden geldiğince uyguna almaya calıstım herşeyini a101de bimden de aldım cogu şeyini ama parça parça tutuyor 15 dedim tabi ama Allah tan kızımın odasını biz almadık benim babannem aldı 😂😂😂
Cigdemmom Armindia benim bebek arabası beşik otomatik sallanır anakucağı bebek bakım ürünleri ve kıyafetleri herşey 9.000 bin tuttu
Serpil-3 Armindia valla ben nerden denk geldiyse aldım İnstagram dan da aldım Trendyol dan da ebebekten de aslında geçen gün yıkadım çamaşırları etiketleri keserken hesaplayayım dedim sonrada yoruldum aman boşver dedim bu yüzden hesaplamadım yani
Gull_94 1.100 euro uatagı dolabı sepet besıgı bebek arabası pusetı elbıse bez mendıl kıyafet vs hersey toplam 😳kızımda boyleydı sımdı ıkıncıde cogu seyı kullncgımızdan 300 u gecmez
Sevi36610 Armindia hahaha işte ilk gebelik olunca gerekli gereksiz alıyorsun bazen bide en iyisi olsun diye diye bu hale geldik😂yalovadayım aslında ama izmitte doğum yapacam.doktorumun SGK anlaşması yok o yüzden.
Hafise Armindia 3 bin küsür tuttu araba yatak vs dahil sadece kendime gögüs pedi almadım oda cok pahalı bişe değil zaten lohusa seti annemgil aldı 3 er battaniye zıbın sayısız kıyafet oyunca yastık vs hepsi dahil içinde ıslak mendil yerine alt temizleme pamugu aldım suyla temizliycem
irva Armindia Herkesin imkanına göre değişiyor işler tabiki.Oda takımı dahil yaklaşık 30 bine yakın tutmuştu hastane doğum masrafı vs her şey dahil.Tabi ondan sonrasını saymıyorum.Oğlum şuan 5.5 aylık.Masraf çok daha katlıyor.🤦♀️
Feyza-nur Armindia hayat çok pahalı ama bebek bereketiyle geliyormuş gerçektende bizim beşik amcası aldı bebek arabası puset annemler alıcaz dediler anneannen ve babanne sağolsun kıyafet baya aldılar onun dısındaki seyleri ben liste yaptım 3000 tutucak demekki beşik ve arabasını biz alsaydık 6500 7000 rahat tutucaktı
zynn Serpil-3 Sezeryan olursanız ilk gün gelmeyebiliyor orda sagarak deneme yapabilirsiniz diye dedim manuel olan ucuz zaten siz bilirsiniz
Mlkrfk Armindia bagi marka aldık çok memnun kaldım ben sürüşünden hafifliğinden daha dışarıda sürmek nasip olması ama evin içinde denedim hiç güç kuvvet gerektirmiyor küçük yer kaplıyor katlandığındq kalitesi de hoşumuza gitti 😇
zynn Armindia Benim dolabım vardı boşta 3 kapaklı. Dolap harici park yatak aldım içine kraftin yatağı Reflü yatağı ve babynest aldım yatması icin
Serpil-3 zynn biliyorum canım benim üçüncü bebek evet sezaryen olacak yine süt gelme meselesi kişiden kişiye değişiyor birde o anki psikolojinle alakalı ilkinde kızım emmedi sağdım falan ama tabi o zamanlar böyle makineler yok dandik bi tirle vardı oğlum emdi şükür hiç gerek kalmadı bu nasıl olur kestiremiyorum emerse sorun yok emmezse hemen alırım elektrikli olandan bakalım hayırlısı
gulsahalp Armindia birde etrafına emzirmeden kendi sütünüzü sürmeniz 🙃 aklınızda bulunsun en iyi ilaç 🦋
Feyza-nur psychologist bunlar benim alacaklarım🌸 https://resimyukle.link/i/PvB1E https://resimyukle.link/i/Pv80J https://resimyukle.link/i/Pv1sQ