Zamanbukucu Kızlar merhabalar 🤗 Hamileyken evinizin temizlik işinizi nasıl yaptınız ? Eve yardımcı aldınız mı ? Yada kimden yardım aldınız? Bana öneride bulunursanız çok sevinirim ❤🙆🏻♀️
HavvaMerve Zamanbukucu Riskli olduğum için ancak günlük işlerimi yaptım aşırı titiz olduğum içinde içim içime yedi çok stresli günler geçirdim ama bebeğimi düşünmek zorundayım o yüzden aylık kadın aldım herşeyi yapıyor ve az da olsa içim rahatladı 🤦🏻♀️😐
flowers Zamanbukucu eşimle beraber yaptık o genelde agir işleri yaptı koltuk çekme süpürme balkon yıkama çöpleri toplayıp atma pazar dizme bende yemek yapma toz alma ufak tefek şeyler baska yardım edenim olmadı 🥰
Taze_gebe Zamanbukucu 28 haftayım hep kendim yaptım kv kendi annem vs hiç düşünmedim bile çünkü asıl annemin yardıma ihtiyacı var eşim de banyo tuvalet balkon vs yıkar arada tüm temizliği de yapar halı silkmeli vs onun dışında ne zaman istesem yardım eder henüz zorlanmadım cam vs silme işini de eşim yapar daha önce de yapıyordu
Abece Genelde eşimle yaptık arada bir kayınvalidem de yardımcı oldu özellikle cam silme gibi zor olcak işlerde
Naciyeylmz Kendim yaptım hep cnm bir hafta genel temizlik birgün halıları sildim birgün koltuk hergun ev supurulur böyle 💜
flowers Naciyeylmz hergun ev süpürüyor musunuz yaa kirleniyor mu ev , benim eşim haftada bir iki süpürüyor bende peşine siliyorum😀 her gün süpürecek birsey bulanlara şaşırıyorum vallahi yada titizlik mi oluyor😅
Mom084 Kocam ile yaptık, Allah razı olsun inşallah o ağır işleri yaptı bende topla temizle düzen. 🧿🥰 Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin nerede varsa
Hemsireanne1 flowers saç falan dökülüyor minik minik tüyler dökülüyor 😂😂 büyük süpürge değilde küçük şarjlı süpürgeyle zor olmuyo
Naciyeylmz flowers tabi hergun supur bak senden fark ediceksn hem zorlsnmiyorum obur türlü daha çok oluyor aradan zaman geçince hem yanlız evde napcan ki başka uğraş🙂
Duygus97 Zamanbukucu genel temizliği süpür sil eşim yapıyor cam silme dip köşe iki kere annem yaptı Allah razı olsun 🤲🏻
Yigitkeriminannesi Zamanbukucu büyük temizlik için bir hamileligimin başlarında bı de sonunda temizlikçi aldım yanında görumcem kuzenim kardeşlerim vs de oldu dip bucak temizlendi. Ara ara olan temizliklerimde eşimle yaptık ya da annem kardeşlerim vs ne zaman gelseler bı şeyler yaptılar. Şimdi doğuma 5 gün kaldı böyle böyle bitirdik
Merinosunannesii Zamanbukucu herşeyi kendim yapıyorum canım zaten devamlı ev süpürüldüğü için açıkçası öyle detaylı temizliğe gerek kalmıyor hergün süpürüyorum gün aşırı da vileda yapıyorum Bi gün yapıp Bi gün yapmıyorum halıları 2 yandan katlıyorum ortaya e mutfaga geç her gün ocak siliniyor tezgahı da komple siliyorum dolapları da 3 günde Bi filan tuvalet lavabo hergün ovuyorum duşa kabinde 3 günde bir filan temizliyorum iş filan kalmıyor geriye kalıyor camlar 😂😂😂halılarımı yıkamaya verdim dün geldi 37+5im temizliğimde hazır yani doğuma camlarım hariç
Hemsireanne1 Zamanbukucu haftada bir gün kadın geldi haftada bir gün ağır işleri o yaptı dip köşe . her geldiğinde cam silmiyor mesela kirlendikçe siliyor iki haftada bir falan ama ev sürekli düzenli temiz oluyor yarım gün geliyor ama iş bitmezse devam ediyor saatlik ücretini veriyorum ütü falanda yapıyor ev hep düzenli kalıyor ☺️ Ben şarjlı süpürgeyle açık yerleri kirlendikçe süpürüyorum ama süpürge çok hafif bir şey olmuyor yani toz almıyorum tozlanmıyor hiç ev konumdan dolayı . Günlük banyo tuvalet cifliyorum oda zor değil zaten.kadın gelince banyoyu yıkıyor daha detaylı temizliyor . Benim eşimin işi çok stresli çok yoruluyor iş dışında kalan zamanda ona iş yaptırmak istemiyorum o yüzden ama kadın gelmeseydi zorlansaydım yapardı tabi ki eğer imkanınız varsa yardımcı almaya bence alın baya kolaylaştırıyor işleri ☺️
Cansu-13 Zamanbukucu ben haftada bir yardımcı aldım dip köşe temizliği ve ütü için diğer günler pratik süpürge ile üsten geçiyorum yeterli oluyor
HavvaMerve Zamanbukucu Hergün de süpürüyorum bu da ayrı bir konu 🤦🏻♀️ aşırı takıntı çok kötü akşam yemekten sonra mutfak dolaplarını siliyorum el izi var diye 🤦🏻♀️ Ailem yakında olsa yardımcı olurlardı ama şehirler farklı uzağız 😐
Merinosunannesii milena11 arada sapmalar oluyor tabiki işlerimde hastane işi filan Baska şey çıkınca ama genel olarak böyle baska türlü hakkından gelemiyorum ipin ucu kaçıyor yardım edecek insanım yok yavas yavas yaparken zaten e yemek filan aksam oluveriyor 😂😂
psychologist Zamanbukucu robot süpürgem sağolsun 😍 hep o yaptı . Kapı arkası küçük yerleri de el süpürgesi ile aldım. Silme işi de dinlenerek yaptım. Eşim de çamaşır asma bulaşık mak yerleştirmeye yardım etti. Çok şükür zorlanmadım 6aylığız
Cansu-13 psychologist robot süpürge hayat kurtarıcı hergün açıyorum dip köşe silip süpürüyor heryer mis
Fatmaada2015 Zamanbukucu eşimle beraber yaptık hep malum yasaklardan ewde olduğu için allah razı olsun yapıyor herşeyi allah nasip ederse 2 hafta kadr war Doğuma beklersek halıları yarın göndericem yıkamaya bu Cuma kadın gelip komple yapacak cam kapı mutfak falan sonra Doğuma hazırız inş 🤲🙏