tanya25 22 haftalık gebelikte hareket sürekli hissedilir mi? 17den beri hissediyorum normalde ama dünden beri sakin bi kez sadece vurduğunu hissettim o kadar normal mi bu durum?
Esediii tanya25 normal.normalll endise etmeyin henuz düzensiz hareketleri ilerleyen haftalarda hic durmaz bu bebis uyumuyor mu dersinz
Mom084 tanya25 28 e kadar 2 gün ettiyse 2 gün saklandı Dr 30 a kadar düzensiz olur korkma diyor ama ben 3 4 kere acile gittim. Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin nerede varsa
Pelin__1 tanya25 Ben de bugün hiç hissetmemiştim. Daha yeni başladı tekmelemeye. Olabiliyormuş bu haftalarda
Eda98 Sen hareket ederken o uyuyor sen dururken o uyanıyor sen yüz yukarı yada soluna yat hareket eder 😊 eğer kendini yorarsan o da içerde yorulur uyurmus annem demisti
tanya25 Reyhandmrl yok canım 24. Haftada bile hisseden var korkma o biraz annenin yağ ve kas dokusuyla alakalıymış
tanya25 Pelin__1 of arkadaşim vallahi bu korkular nolucak böyle bilmiyorum Allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Pelin__1 tanya25 sorma valla hareket edince rahatlarım diyordum yine olmadı 🙂 Amin inşallah sağlıkla sıhhatle gelsinler
Cgdeem7 Kızlar 17+4 üm ama hiç bebeğimin hareketini hissetmiyorum seğirme gibi de hissetmiyorum hiçbirşey korkuyorum