Selviinurr Hilalibrahimkartalms16 1 bardak suya 1 çay kaşığı kadar karbonat at onu iç eğer yapamazsan sade soda demişti doktorum
Anne_Karina Hilalibrahimkartalms16 leblebi elma ceviz bunlar iyi gelir süt yogurt hic olmadi rennie al doktoruna danisip
Minemine Gaviscon vermişti doktorum bı nebze rahatlatıyor ama asla tam anlamı ile geçmiyor maalesef çok çektim ben o durumdan
Hilalibrahimkartalms16 Minemine evet ya herkeste oluyormuş aslında olmuyordu hamileliğin ilk zamanında oluyodu simdi yine olmaya başladı
Minemine Hilalibrahimkartalms16 olur canım benim ilk gebeliğimde doğuma kadar oldu diyebilirim.ama çok dikkat etmezdim yediğime ondan dolayı 🙈 şuan ikinciye hamileyim daha çok küçük şimdi dikkat ettiğim halde oluyor yinede. Dediğim gibi gaviscon rahatlatıcı oluyor diğer ne denediysem bende etkili olmadı çünkü elma yoğurt süt nane vs hiç biri geçirmedi yani
Sed22-09 Hilalibrahimkartalms16 gaviscon kullanıyorum canım gece yatarken hep yanımda oluyor yandıkça içiyorum valla başka türlü olmuyor çünkü
Nimetmtn Hilalibrahimkartalms16 soğuk süt salatalık kabuğu soyulmuş elma bunlar çok iyi geliyo canım özellikle soğuk süt dene derim
Busrakokgoz Hilalibrahimkartalms16 Sebi çok iyi anlıyorum canım ilk gebeliğimde de mide yanmasından çok çektim doğum yaptım geçmedi şimdi 2. Gebeliğim bundada çekiyorum bana doktorum pantpas mide koruyucu ve gaviscon vermişti arada rezene çayı soda içiyorum rezene çok rahatlatıyor