hilal8689 Hulyaebrar merhaba bende 15+1im. Bulantım kesildi birden o yüzden tedirginim. Sizde bulantı var mı?
Susamtanem2 Hulyaebrar 2. Gebeliğim kızım da da bunda da hiç bir belirti yaşamadım sadece bu sefer 1&2 hafta koku hassasiyeti yaşadım o da 12 de geçti şimdi sanki hamile değilim gibi bu duruma üzülüyorum unutuyorum hamile olduğumu
fatmacos Hulyaebrar mide yanması olmadı çok şükür şimdiye kadar amalaç içiyorum kaç gündür covit için onun ekşiliği var Bi midemde
Peri6606 Baş ağrısı , vajina kemiğim bacak içlerim çok ağrıyor , ve ne kadar yesemde hiç yememiş gibiyim
Hulyaebrar Susamtanem2 inan onları yaşamakta hayattan sogutuyor resmen. Yani ben öyle olmuştum hiçbirseye hevesim kalmamıştı
Susamtanem2 Hulyaebrar doğrudur ilk bebeğim düşük oldu 2. De hiç bir belirtim olmadı kusma bulantı as erme ağrı falan kaç kez acile gittim burdan okuyorum herkesin bir belirtisi var arkadaşlarım suram agriyor canım şunu istiyor diyordu en son Dr eşime kızdı resmen okumasın bişey kusmak çok mu iyi bişey dedi yolladı eve şükür kızım şimdi 3 yaşında bu hamileliğimde sadece kokuları sevmedim anladım ki cidden çok zor bı durum Allah herkesin yardımcısı olsun benim çok çok kısa ve sadece kokular sorun oldu 9 ay belirtisi bitmeyenler varmış 😔😔
Hulyaebrar Susamtanem2 tabi ki ben 5 haftalikken covid oldum. 3 buçuk ay yemek yiyemedim su içemedim doğru düzgün. 1 ayda 9 kilo verdim. Her gece acilde serum takıyorlardı en son hastaneye yatırmak istediler ama kabul etmedim. Berbat bir durum yani Allah yasayan herkese yardım etsin. Korkma yani yaşamaman daha iyi rahat bir hamilelik geçirmek çok önemli. Ben şuan daha iyiyim sadece koku hassasiyetim fazla. Onun dışında çok şükür 🤲🏻🌸
Susamtanem2 Hulyaebrar O da tez vakitte geçer inşallah hepsi onları kucağımıza alana kadar 💞 düşük yaşamamış olsam sanırım takmazdim ama ilk kaybedince insan sürekli kendini dinliyor ve sürekli olumsuzu getiriyor aklına ilk hamilelikte keşke 9 ay uyutsalar beni aklıma bişey gelmese dedim hamileligim rahat ama psikolojik olarak zordu şimdi rahatım çok şükür yolun 3 te 1 i bitti bile
Hulyaebrar Susamtanem2 Sende haklısın tabii. Rabbim hepimize sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin. 🤲🏻 Güzel günler görelim 🌸💜