Seviiii Kızlar 35+4 haftalıl gebeyim. Bugün ilk defa karnımın alt tarafında minik minik çatlaklar gördüm. Bebe yağı zeytinyağı falan kullanıyorum. Çatlağın daha fazla ilerlememesi için ne yapmalıyım.
mercimeginanne Seviiii hiç birşey işe yaramıyor 🙄 sarı kantaron aldım ev yapımı olmadı lierac krem aldım gene yok ilerledikçe ilerledi malesef 🙄
PelinAtes Seviiii kakao yağı kullan hayatım hindistan cevizi yağı da ekleyebilirsin sürerken. Kakao yağı katı olacsk ve sürmeden önce aynı benmari yapar gibi sıcak suyun içine koy şişesiyle bol bol sur. Diz kapaklarınin arkasına felan da sür sonradan belli olur çatladıgi üst kol arkalarına da
Celiklibusee Seviiii bol su içmeyi ihmal etmeyin kaşınan yer çatlar unutmayın günde 2-3 defa nemlendirin🙃
Msd26 Seviiii hep nemli tut ama catlağı önlemede etkili madecosel krem ve badem yağı etkili bulunmuş çatlar belki ama cok ilerlemez en azından. E vitamini içeren seyler muhtemeln daha etkili.
Minikannebsr Seviiii hindistan cevizi, sarı kantaron, badem yağı 24 e giricez bunlarla devam ediyorum şimdilik bişi yok maşallah
Nurdan33 3prensesannesiii kakao yağım var ama zeytinyağı gibi koyu bir kıvamı yok, çok akışkan öylemi oluyor kakao yağı, sahtemi acaba
Buketkucuk Seviiii tatlı badem yağı, kantaron yağı, zeytinyağı, hindistan cevizi yağı bunların iyi geldiğini duymuştum. Krem olarakta bio oil çatlak kremi ya da lierac kullanabilirsin 🤗
Arzumom Valla kizlar ben gunde 2 litre su iciyorum dr soyledi.Inanirmisiniz karnimdan baska her yerim catladi ama karnimda hic catlak yok aklima geldikcede gecelere krem surtuyorum 🤣🤣
3prensesannesiii Nurdan33 Ben aktardan aldım benim ki biraz koyu kıvamda canım kokusuda bayaga baskın seninde aklında şüphe kalmasın aktardan al istersen hem daha doğal