Melike-Alya Kızlar 31 haftalık hamileyim bugun nedense diğer günlere göre karnım küçük geliyor bana ve diğer günlere göre yumuşak bi sıkıntı mı var acaba bu durumu yaşayan varmı 😔😔
mlkkk Melike-Alya neden bi sıkıntı olsun ki 26haftalık hamileyim bazen sert bazen yumuşak oluyor iniyor şişiyor filan ama hiç sıkıntı diye düşünmedim bebek içerde eriyecek değil ya 😊
Mutiess Melike-Alya bebek yön değiştiriyor bazı yerler sert oluyor bazı yerler yumuşak bazen yumuşak oluyor bazen sert bunlar gayet normal 🙏🏻
momsboys Melike-Alya 30 haftalıgım dün bi uyandum eşim göbeğin nerede senin dedi😅😅😅😅 bazen küçülüyor gerçekten
Elif5361 Melike-Alya 23 Haftalığım bazen bende de oluyor sert olan karnım yumuşuyor korkmuyor da değilim ama normalmiş ☺️
Melike-Alya Elif5361 daha önce olsaydı tedirgin olmazdım ama ilk olunca bide haftalar ilerleyince insan iyice takımtılı oluyo sanırım
Ayten25- Melike-Alya merak etmeyin 32+5 günlüğüm dün karnım çok şişken bugün yumuşak ve küçük normal yön değiştiriyor minikler 😂
1anne-2bebek Melike-Alya bebegin hareketleri nasıl hissediyor musunuz. Hissediyotsanız bır sıkıntı yoktur. Size oyle gelıyor olabılır. Bnde oruc tutuyorum 23 haftalıgım bebegın hareletlerını takıp edıyorum bazen acaba oynamadı mı ben hissetmedim mi diyorum. Vesvese yani. Korkmayın okuyun bol bol kendınızı 😊
Melike-Alya 1anne-2bebek bir vesvese çok var zaten hareket ettimi döndümü falan günler böyle geçiyor 🤗
1anne-2bebek Melike-Alya Allah ın ıznı ıle bır sey olmaz masallah buyumuş bayagı. Rabbım korur melegınızı 🌸
Duygus97 Melike-Alya ya benim de sertleşince neden sert yumuşak oluyor acaba neden yumuşak diye düşünüyorum 27 haftalığım😂 bu bebekler ne yapsa yaranamıyor bizlere sağlıkla kucağımıza alsaydık bir 🐣
Melike-Alya Duygus97 Alırız inşallah canım 🥰 Genelde böyle tedirgin olanlar acemi anneler sanırım herşeyi kafama takılıyor acaba niye böyle diye ilk olunca böyle oluyor sanırım😅😅