Kızlar test verdim negatif çıktı şükür ama çok öksürüyorum kasıklarım ağrıyor karnım göğsüm kemiklerim ağrıyor ama öksürüğe bağlı kekik çayı yaptım içtim süt ve bal baş ve karabiber pekmekz tereyağı karabiber ama yinede geçmiyor 29 haftalığım bu arada😔
Öksürük
Sizin bildiğiniz öksürüğe etkili gelebilecek ne var acaba paylaşırsanz çok sevinirim🥰
Rabianida bazen ciğerler inince test negatif çıkıyor sen yinede birkaç gün sonra tekrar dene testigerçi zaten ilaç vermiyorlar sağlıklı beslen suyunu iç ihmal etme sakın
Rabianida canım benim ne zaman öksürügüm başlasa bir 2 kaşık bal birazda karabiber bunların ikisini karıştırıp yiyorum aşırı derece ıyi geliyor bana rahatlatıyor beni tavsiye ederim sanada öksürüğünü hafifletir
Minnosunannesiii evet tekrarlayacağım testi bakalım inşlh negatiftir😩
Masalannesii yapayım canım çok saol Allah razı olsun aman sizlerde dikkat edin
Rabianida haftalarımız da durumumuz da aynı iki kere test verdim neg geldi ama dediğin gibi aşırı içten kuru öksürüğüm var ne hikmetse test neg geldikten sonra kriz şekli geçti bşraz koku kaybı da olmuştu ama soğan alıyorum kavururken veya azcık kolonya anlamış değilim kısmi koku kaybı psikolojik olabilir dedi doktor eşimin karantinası yarın son bakalım işte 😞
Rabianida bal öksürügü arttırır kuzu gece sakın ballı bişey içme 🥺 bak ben sana bir tarif verryim elinde olanlarla yap eksik olursa sorun yok bu acayip vitaminli bişey.
Çaydanlık üzerinde yapabilirsin suyunu kendin ayarla ve içine
1 dilim ayva
1 dilim portakal önce sık sonra içine at
1 dilim elma
1 dilim limon önce sık sonra içine at
1 çubuk tarçın
4-5 karanfil
Bunları 15 dk kadar kaynat
Sonra içine bir tutam ıhlamur ekle altını kapat 5 dk demlensin.
Bardağa süz içine 1 çay kaşığı bal ekle güzelce iç.
Bal dediğim gibi beni çok öksürtür ondan bazen koymuyorum ama tarif böyle şifa olsun
balarisi06 ay bal hariç malzemem var yapayım ya ben de hamişlik engel değil dimi siz de hamilesiniz
balarisi06 yaa hemen yapayım herşeyde var ayva hariç😀 çok tşkler canım Allah razı olsun
Taze_gebe yok kuzu karanfil mikropları kırar tarçın şekeri dengeler ıhlamur zaten gebeyken tek içilebilen bitki çayı 🙈 İnşallah iyi gelir sana da diğerleri zaten meyve normaldede yiyoruz
Rabianida Ne demek canım rabbim hepimizden razı olsun 🙏🌸