Melos2234 Kızlar ben memnun kaldım sizde deneyin isterseniz diye paylaşayım dedim arko nemin Hindistan cevizli değerli yağlar serisini 20.haftadan beri çatlak oluşmasın diye vücudumun her yerine kullanıyorum doğumdan sonra da devam edicem o kadar memnun kaldım ki bir tane çatlak bile olmadı cildimde yumuşacık bir his ve rahatlık veriyor favorim oldu benim inşallah sizlerde deneyip faydasını görürsünüz 🥰
0311 Melos2234 çok kilo almamışsın galiba, ondanda kaynaklanıyo çatlaklık olmaması, biz daha yeni 12 haftaligiz 3 kilo verdim ve inş çok almam ileride, çünkü ne kadar kilo okadar çok çatlaklık
Melos2234 Ceyda97 rica ederim 💜evet var ama ben bunu denedikten sonra diğer kremlerimi ablama verdim bu yetiyor makyajdan önce de sürersen cildine pürüzsüz duruyor 🧡
Ceyda97 Melos2234 dermaderm kullanıyordum az kalmıştı başka bişey alacaktım bunu alırım ☺️ Ama hemen kuruyup gitmiyor dimi bazı kremler hemen emiliyor sanki hiç sürmemişsin gibi
Melos2234 0311 21 kilo aldım canım diyet verdi doktorum 😅🤭 gebelik şekerimde çıktı buna rağmen olmaması çatlaklarımın mucize gibi bir şey 🙂
Kayasbht 0311 32 haftalığım toplamda 6 kilo aldım ve 27. Haftamda başladım çatlamaya vücut yapısı da önemli sanırım
Melos2234 0311 doktoruma söyleyip kullandım ben bir sorun olmaz dedi işe yaramazsa başka krem önerecekti bana ama gerek kalmadı🙂
Melos2234 Alinamoms Rica ederim🥰 Kozmetik ürünler satan bi yerden almıştım ben eğer varsa yakınınızda böyle bir yer mutlaka vardır😊
Melos2234 Ceyda97 sürdüğün zaman hemen göbüşünü örtme 😅biraz hava alsın gün boyu nemli kalıyor hiç rahatsız etmiyor