elfcaglar1 Arkadaşlar şimdi hastaneye gittim kan vermek için vajinal muayene yaptı bu değerde zaten görünmez dedi ama bu değerler olmasa şurda çatlamaya hazır bi yumurta var gibi dedi bu ne demek ya ben anlamadım 13ünde değerim 80 15indw 154 çıkmıştı
Birtane2307 elfcaglar1 degerine bakilirsa hamilesin ama doktor neden oyle dedi bi fikrim yok sen bir haftaya tekrar git ins kese gorunur🥰 degerin dusuk oldugu icin daha bebek olusmamis kese bile demek istemistir ama bir iki haftaya hersey halolur
elfcaglar1 Birtane2307 yani zaten öyle bence geç döllenme ama ultrasonda şurda çatlamaya hazır bi yumurta var gibi ne demek anlamadım
Birtane2307 elfcaglar1 bende ilk gittigimde 650 ydi degerim daha bende de bisey gorunmemisti haftaya gittim kese ve bebek olusmustu canim panik yapma
Fhatice elfcaglar1 Benimde anlamadığım bi şekilde doktorlar sanırım moral bozmayı seviyorlar ben 6+4 de gittim kalp atışını duymasına rağmen 3 hafta sonra tekrar gel bakalım demişti. İş yerim içinn yazdığı raporda henüz kalp atışı duyulmadı yazdı. Ve benim ortada hiçbişey yokken günüm berbat geçti. Bu süreçte sabırlı olmak çok önemli bunu anladım hiç canınızı sıkmayın stres bebişlerimizi etkiler biz iyi olalım onlar da iyi olsun ☺️
elfcaglar1 Elcnbykckr bende bunu biliyorum değerim çok düşük olmasına rağmen neden vajinal yaptı anlamadım sonra da bu değerler olmasa şurda çatlamak üzere bi yumurta var gibi dedi şimdi kan sonucumu gördüm betam 584 olmuş