Tiredmother ilkim19 4. Ay kürtajdan sonraki, doktor bi adet geçir yeter dedi o yüzden başladım ama nasip olursa..
ilkim19 Tiredmother Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin sana hemde ikiz olsunlar 😋🤣doya doya bak Bebişlerine inşallah ☺️☺️☺️
Pinarsss Tiredmother ben adetimden 3 gün önce kan testi yaptırmıştım, sonuç negatifti, adet günümde tekrar yaptırdım(içime bir kurt düştü sanki) beta değerim 27’ye çıkmıştı, şu an 22 haftalığız çok şükür 🙏 inş, güzel haberler alırsın sen de cnm
Rbia35 Tiredmother evde test yaptim negatif cikti o yuzden hic niyetim yok gitmeye hep hevesleniyom gideyim belki kanda cikar diyede ertesi gun geliyo adetim bide aceyip ates basiyo bana ya adet olmad9gindanmi bilmiyorum
Tiredmother Rbia35 strestende basıyodur ateş, testte negatif çıktıktan sonra kendime gelemiyorum ben haklısın canım Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tiredmother ilkim19 ikizlerimin kalbi durdu bidaha ikiz olur mu bilmiyorum😄😄 ama Allah razı olsun çok sağol canım😍
Rbia35 Tiredmother amin canim amin bekliyorum gelsin diye yani o yuzden bi kere de 20 gun gec gelmisligi var o yuzden hic umut etmiyorum 😐
ilkim19 Tiredmother bak ben bilmiyordum içime doğmuş demekki ☺️ Olacak Allah’ın izniyle dua edeceğim sana 🤲🏻😊😘
Deletedmom39 Tiredmother Allahtan geliyo hersey. Aynen bu tarif ettiginiz seyi yasadim adetime 3 gun vardi test yaptim doktor negatif dedi. Sonra kolum agrimisti antibiyotik krem kullanmaya basladim adetim 3 gun gecti ama krem kolumu berbat etti alerji sandim meger hamileymisim oyuzden vucud kabul etmiyomus. Yani oluyo boyle seyler
Tiredmother Deletedmom39 böyle şeyler duydukça o kadar umutlanıyorum ki inşallah benimde öyle olur dua edin bana olur mu 🙏🏻
Rbia35 Tiredmother aynen aynen stresten cok istemek ten oluyo allahim goruyo ya bizim kucagimizida bos birakmaz hic beklemedigimiz bi anda verir insaalah
Deletedmom39 Tiredmother Dualarim sizinle insallah rabbim sizede aratmadan nasip eder. Guzel haberlerinizi bekliyoruz 😍
1072PINAR Tiredmother canım Beta değeri döllenmeden 5 gün sonra artmaya başlar en geç.Ben döllenmeden üç gün sonra kan testi yaptırdım 5.9du. Arkadaşlar demişya kafandan at diye gerçekten doğru.Evet illaki aklına geliyor ama en azından ilişki sırasında aklını sadece eşine ver bebeği düşünme.Rahat olamazsan yumurtada sertleşir ve spermler dölleyemez.
Tiredmother 1072PINAR çok zor değil mi o kafadan atma kısmı ya en zoru o yani, bekleyeceğim artık nasipse gelir. Dualarınıza ihtiyacım var 🙏🏻
Duyguynrky Tiredmother 9 çok erken bir zaman. Kanda değil ama idrarda oldu idrarım negatifti ertesi gün kan değerim 141.7 çıkmıştı. Adet gününde adet olmazsan yaptır ya da 1-2 gün öncesinde yaptır. 9 gün çok erken ama şöyle olana şahit oldum 2 çıkıp adet zamanı yükselen. Ama en güzeli adet zamanı yaptırman
1072PINAR Tiredmother kesinlikle zor canım ben kendime sürekli telkin ediyordum rahatım Allah hayırlısını nasip etsin diye.Aslında hamile kaldığım ay da telaş vardı ama adetimden bir gün önce döllenme oldu tabi bende ihtimal vermediğim için kafam rahattı 🙈
Rbia35 Tiredmother ah ah kafadan atabilsek yok yani atcam diyosun dusunmucem ama olmuyo ya yani benmi beceremiyorum bilmiyorum kafaya takmamaya karar veriyorum bi bebek resmi cikiyo gozlerim doluyo yada hamileliginj eslerine supriz yapanlar cidden cok zor ya ben yine 9 ayda kafayi yeme durumuna geldim kac senedir evlat hasretiyle yanip tutusanlar napsin😑😑
Tiredmother 1072PINAR oo senin baya sürpriz olmuş bide adetten 5 gün önce bile tutmaz diyorlar, Allah isteyince oluyor Rabbim içimi biliyo inşallah nasip olur