Rbia35 Tiredmother bekliyim cnm gitmeye bi niyetim yok simdilik bi yandan gidesim var karmasigim yani goguslerimde bi degisiklik var yada bana oyle geliyo😞😞
Tiredmother Rbia35 benim göğüslerde hiç değişiklik yok bu sefer sürekli var mı diye yokluyorum ama maalesef 🤦🏻♀️
Rbia35 Tiredmother valla canim banami oyke geliyo bilmiyom bi sabah kalktim gogusler sismis ara ara karincalasiyo sizliyo kasiklar desen masaalahi var sol tarafim cok batiyo sag tarafim arada batiyo bakalim yine beni yaniltiyolarmi
Caglaaa Ben 5 gün geciktim kan testi yaptırdım negatif çıktı 6 gün regl oldum sonraki ay hamile çıktım gün sayısına göre üstüne görmüş oluyorum
SevgiErcan ilkim19 benim değerim böyle çıkmıştı ve doktor bana hamile olabilirsin dedi tabi değerin yükselirse değer yükselmezse hamile değilsin demek
ilkim19 SevgiErcan bence doktorun yanlış bilgilendirmiş bu konuda seni. Araştır istersen biraz sende görürsün. Hatta kan tahlili sonucunun sağ tarafında normal değerler yazar ve gebelikte hafta hafta değerler.
Akyuz56325 Kizlar bende 9aylik evliyim rabbim nasip etmeyince olmuyormuş 2defa hamile kaldim ilki düşük ile sonuçlandı sonra hasta olmadim tekrar hamile kalmışım bu sefer 7 haftalikti bebegin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldim en son 21 şubatta kürtaj olmuştum 5ay aradan geçti doktor rahim kendini toparlasin kendine gelsin dedi ve 1ay korundum daha sonra biraktim simdi cok şükür tekrar hamileyim bu sefer bi sıkıntı yok görünüyor inşallah rabbim bidaha bu acıyı yaşatmaz Rabbım kimseye boyle acı gostermesin umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin
Tiredmother Atalante2705 hayır olmadım ama daha var zaten adet olma zamanıma, bıraktım test yapmıcam kendime söz verdim adet günüm bi gün geçmeden hiç bi test yapmadan beklicem