Egeymen Melek_ceyhan yüzde kullandıklarında değişme ihtimali olabiliyor siz yine de Bi şeyler falan almak için kesin demesini bekleyin ☺️
SevincGancali Melek_ceyhan doktora bu haftada cinsiyeti kesin söylenmez herhalde dedim. Hayır kesin kız dedi. Biz kendimizi erkeye odakladığımız için inanamıyoruz
Melek_ceyhan Egeymen yüzde 90 dedi ve çıkıntı göremedim bu saatten sonrada oluşmaz dedi 17 haftaligim
Melek_ceyhan SevincGancali cok erken ya bi bebegin 12yle 15. Haftaya kadar cinsel organları oluşur çok erken tahmin yapmış bence degisedebilir
[silindi] Hazeleyes_ ay 16. Haftadan önceyse doktor tahminine pek güvenmeyin, bana 13. haftada kız gibi dedi ben de öyle hissediyordum baya kızım olacak diye geziyordum ortalıkta erkek olduğunu öğrendim sonra 😁
Hazeleyes_ [silindi] aslında doktorun bilgisine çok güveniyorum ama insan tereddütte kalıyor bakalım artık hayırlısı İnşAllah 😀☺️☺️☺️🤲🏻🤲🏻🤲🏻
gamzealtun8 Hazeleyes_ Benim kızım da böyleydi bacak arası boş kız bebek gözüküyor 20 haftanızda daha detaylı anlarsınız