Hazeleyes_ Arkadaşlar anlayanlar varsa bakarmısınız doktorum bi tahminde bulundu ama hemen hazırlık yapma dedi sizce cinsiyet ne
Hazeleyes_ Egeymen ☺️erkek gibi ama hemen hazırlık yapma sen yine de dedi ☺️ Birdaha gittiğimde netleşirse tam net cvb veririm dedi :) açıkçası yanılsada benlik sıkıntı yok . Sağlıklı olsunda
Egeymen Hazeleyes_ inşallah gönlünden geçen nasip olur öncelik sağlıklı olması elbette gerisi ufak heyecanlar sadece ☺️
Hazeleyes_ Ceyda97  2 adet ultrason kağıdı verdi diğeri de bu bu bacak arasımı peki
Hazeleyes_ Egeymen amin inşallah sağlıklı olsun da Rabbim hayırlı evlat versin İnşAllah hepimize ☺️☺️
Ceyda97 Hazeleyes_ değil sanki tam benzetemedim ben benimki bayan bacakları açık belli oluyordu hatta doktor söyleyeyim mi cinsiyeti dedi demenize gerek yok erkek dedim yani okadar açtı ki bacaklarını anlamak için doktor olmaya gerek yoktu 😂😂
Hazeleyes_ Ceyda97 Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşAllah bende haftaya tekrar gideceğim ikili test sonucunu almaya birdaha bakmasını isteyeceğım bakalım belki o zaman belli olır benimde ☺️☺️