Tugba2610 32 haftalik hamileyim 3 gundur asiri basim agriyor, hastaneye gitim tanSiyon normal’dediler, bebek normalinden 10kat fazla kimrasiyordu ve kalp atislari cok yuksekti 17-190 agrasi körkuyorum:(
Busra3509 Tugba2610 bende 32m bnmde kalbim agzımda atıyor Hem bas agrısı hem bel agrısı zor duruyorum Nabzım 140.150 benimde tansiyon aleti öle gösteriyor Kan basıncın yükseliyordur. Sakin ol.
Hamideankara Tugba2610 nst ve usg de bebek kalp atışı yüksek çıkınca Dr beni dinlenmeye aldı bişilr içtim düzledi dedi ve doğuma kadar istirahat verdi ,baş ağrısına bi çözümm yok
Busra3509 Tugba2610 korkma bu aralar kahve tatlı falan cok tüketme. Cikolata falan yeme. Bi postta görmüstüm doktor ckolata ve kahve bebekde hızlı kalp atımı yapabiliyor mus. Bu aralar hic yeme ckolata flan. Kahvede icme.
Busra3509 Tugba2610 harekete baglıda olablr nabz yuksekligi. Korkma hareketli oldugu icindir belkide. Sakin ol aen sakin ol ki oda sakin kalsın 🙏
Tugba2610 Busra3509 normalinde sakin bebek dun hastaneye gitimde bas agrisi icin nts’koyuncu acayip kimrasti durmadi kalbi Cok yukseliyordu korktum :( kalbi 30 dakka hep yuksekti
Eymirinannesi Hem bnm hem bebeğin kalp atışı yüksek çıktı bebeğin 200lere benmde nabzım120lerde çıktı. Dr bu nabız la koşu yapmış olman gerekir Böyle devam ederse kardiyolojiye git dedi