Begmulusoy Ne güzel iste olmasin. Benim hic olmadi bulantim kusmam cok rahat gecti suan 32 deyiz coksukur😇
Aysegulflz GamzeAkuToklu allaha şükür hiç bulantım olmadı canım benimde 😂suan 37+2 yiz sende şanslı hamileler densin
Tugbaumit GamzeAkuToklu at at o zaman gelince yatamayınca kalkamayınca doğurmak istiyorum dersin artık😂
GlsmEker GamzeAkuToklu inşallah gerçekten ama gerçekten çok zor oluyor nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum çoğu zaman çalışan biriyim üstelik aman sağlıklı olsun diyorum tabi ki ama resmen yataktan kafam kalkmıyor 😏🤮
GamzeAkuToklu GlsmEker Allahım kolaylık versin ya🙏🏻 İnşallah en kısa zamanda keyfli rahat günlerine geri dönersin🙏🏻
GamzeAkuToklu GlsmEker Allahım bir an önce geçerde sende rahat edersin böyle duyuyorum çok üzülüyorum keyfli günlerine geri dönersin hemen inşalla sağlıkla al kucağına🙏🏻
GamzeAkuToklu [bilinmeyen] Amin canım ya hepimiz inşallah🙏🏻 Çarşamba gidicez bizde günler geçmek bilmedi😒
Sahsinamunhasir GamzeAkuToklu hele dur hele😂iki haftaya kalmaz baslar canim allah kolaylik versin saglikla kucagjna alirsin insallah
NesliRasit GamzeAkuToklu bende 6+2 hiç bulantı falan olmadı bundan sonrada pek olmaz diyorlar bakalim🙄
Esenuygurr GamzeAkuToklu öyle deme canim bende öyle diyodum 5.ayima girdim mutfaga giremiyorum bulantidan
SevalAkgz GamzeAkuToklu benm 8 haftada başlamıştı 15 te bitmişti daha başlamaması normal ayrıca herkeste olcak die bişi yok ben hiç kusmadım mesela kuru bulantım oluyordu şükret olmasın bence kötü bişi
GlsmEker GamzeAkuToklu amin amin inşallah hepimiz için sağlıkla ve kolaylıkla geçsin ne diyelim bu da anneliğin başladığı nokta sanırım en küçükten ☺️
cherry6128 GamzeAkuToklu maşallah de canim nazar değmesin ve bulantı olmasın hic ,7+6 dayım 24 saat boyunca mide bulantısı var ve hiç geçmiyor sürekli yatıyorum yemek yemeyi özledimmm,
Temmuzz GamzeAkuToklu 35. Haftama geldim birgün bile bulantım olmadı bazı kokular hariç hiçbirşeyden tiksinmedim. Nerdeyse hiç miğde yanması yaşamadım. Yani genel olarak hamilelik sorunu olan hiçbirşey bende olmadı herkesin hamileliği farklı geçiyor endişelenmeyin.
FigenAkyz GamzeAkuToklu hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻 33+3 hamileyim ne bulantım oldu ne de kustum 🤷♀️ İnşallah seninde öyle mis gibi geçer 🙈