SafiyeAktas GamzeAkuToklu Amin canim sende saglikli bi sekilde alırsın bebeğini kucagina ins. Bencede cnku te basindan sonuna kadar bu durumlari yasayan var biz iyiyiz tadini cikarmamiz lazim cok sukur halimize 😊
GizAy GamzeAkuToklu Amin InsAllah Canim allahim razi olsun Hepimiz Allah kimsenin kucagini bos birakmasim aminnnnnnn
Eminecamus GamzeAkuToklu inşallah o şanslılardan olursun. Mesela ben hiç kusmadım aşırı bulantı hissetmedim tiksinme bile 3 kere yaşadım Allah herkese ben gibi hamilelik yaşamayı nasip etsin (ilk 3 ayı) şimdi ise misli misli çıkıyor kalça ağrısı mide yanması aboooooo
GamzeAkuToklu Eminecamus şimdi yoksa sonrada olmaz diyenler var demekki olabiliyomuş.. Bir an önce geçer seninde sıkıntıların inşallah🙏🏻
KrlMlkSelmn GamzeAkuToklu 10+3 ne mide bulantısı yaşadım ne de baş dönmesi Sadece 7/24bıraksalar uyurum İnşallah böyle devam eder Umarım seninde böyle devam ederde sorunsuz bir gebelik yaşarsın😁
GamzeAkuToklu KrlMlkSelmn inşallah canım ya🙏🏻 Sanada maşallah hep böyle güzel keyfli geçsin günlerin🤗🙏🏻
KaderKaya GamzeAkuToklu canm şükürler olsn brnmde hiç bi sıkıntım olmadı şuan 34 haftalık gebeyim ama göze geliyor insan dillendirme hiç ben her işimide yaptım ama insanlar maşaAllah demeyi bilmiyorlar 30 haftamda su geldi doktor yatıcaksın dedi o yüzden dikkat et kendine kendi kendine nazar etme sorana kötüyüm de kimsenn yanında iş yapma nazlan habire benden sana tavsiye
GamzeAkuToklu KaderKaya 😀😀 doğru söylüyosun çok dillendirmemek lazım herkesi kendimiz gibi iyi niyetli sanıyoruz bazen hergün kusuyorumm çok kötüyüm diyip çaktırmadan hallediyim işlerimi en iyisi🤗🤗
GamzeAkuToklu Deletedmom71 acelem yok tabii😀 İnşallah olmaz yinede acaba bendemi bi sıkıntımı var dedim ama normalmişim çol şükür🙏🏻🤗
deletedmom204 GamzeAkuToklu daha erken cunkuu ondan yookk 😂bende oyle diyodum sonra bi basladiiiiiii 😂😂
Nergis61 6+6 yim geçen haftadan beri ara ara bulantıkarım oluyordu fakat 1 2 gündür ciddi ciddi başladı kusma yok ama bulantı hep var 😔 sağlıkla gelsin de onun varlığını hissetmek güzel
GamzeAkuToklu Nergis61 hayırlı olsun canım seninde sağlıkla huzurla al kucağına hayırlısıyla..🙏🏻 Evet varlığını bi şekilde hissettirmesi çok güzel çok yorgunum halsizim ama mutluyum🤗🎈
GamzeAkuToklu Ayshen06 ya kıyamam öyleside çok zor dilerim en kısa zamanda keyfli huzurlu günlerine geri dönersin tadını çıkarırsın bu günlerin🙏🏻