Mavim Aysegulflz ben de 9+6 yım ☺ Mide bulantılarım geçti 💪👌 çok mutluyum. Cinsiyeti öğrenmek için sabırsızlanıyorum 🤗
FeriDee Aysegulflz 9+3 😁 bulantılarim azaldı arada adet sancısı gibi sancı giriyo baş ağrım basladı bide
Haziran Merabalar ben de 10+5 ama mide bulantılarım ara ara devam ediyor, özellikle koku aldığımda yoğun oluyor😶😑😋
tubatayfun Bende 6+4 agrim var ve ara ara kanamam oluyor ama bebislerim iyi cok sukur nezamana kadar surecek bilmiyorum
Elifffffff BurcuGn bende 8 haftalık hamileyim mide bulantısı filan hiçbirşey yaşamıyorum ama tedirgin devam ediyor çok şükür 😍
CananOnay Bende 9 haftalığım bel ağrısı dışında çok şikayetim yok endişeliyim zaman geçsede doğsa diye bekliyorum 😄
Ipekyuksel CananOnay bel ağrısı normal mi sizce canım idrar yolu enfeksiyonu olduğunda olur diye biliyorum yada adet zamanındaydanız normal mi sizce 😊
zytn 10.hafta❤ Sabah bulantıları aşırı ve iştahsızlık,yemeklerden tiksinme var.bazı bazı..yemeynce gene bulatı..ne zaman geççek acaba ya kimisi diyo 12 kimisi diyo doğuma kadar süren varmış.. 🙁