momiesbaby RKubra3 ilk 15-16.haftalarda ufak pıt pıtlar oluyordu tabi o zaman bebek hareketi olup olmadığını anlamıyordum sonra hareketleri hızlandıkça anladım ☺️
RKubra3 Bende 12. Haftadayım annemler hissedersin dedi bende hissedemiyorum hala bir korku oluyor ufaktan size de sormak istedim 🙊💕
Busraa-29 RKubra3 canım 12 de daha çok ufak bebişin zaten doktorlar imkansız olduğunu 16 da hissedilir ancak diye söylüyorlar
momiesbaby RKubra3 herkesin süreci farklı oluyor gerçekten hiç korkma hissedersin inşallah en yakın zamanda ☺️
metehaninannesiii RKubra3 14.haftamda pit pit şeklinde 17+5 haftalikken de tam hissettim birden vurdu
Hsbsk metehaninannesiii mrb ayni yerde mi hissediyorsunuz peki. Ben bi sag da bi solda bisiler hissediyorum dediğiniz gibi pit pit
Burcinsrdgn RKubra3 bende 16 haftada hafif hissetmiştim şimdi 29 haftadayım neler yapıyor şok oluyorum😌sürekli biri yumrukluyor iki yandan
ecevecev21 17.haftada içimde bi kıpırdamalar hissetmeye başladım. 19.haftanın sonuna doğru ilk tekmesini hissettim paha biçilmez bir duygu😍
Fndmrplt RKubra3 18+1 de bağırsağım yer degistiriyo sandim 18+2 De pıt pıt yaptı dedim aaay meğer bebiskommuş
metehaninannesiii Hsbsk pit pit olanı sol tarafimda hissetmiştim diğerini de sağ tarafta hissettim baya hissettim