Happy121 Kızlar en yaygın bildiğim soğan ve incir kürü var. Sizin bildiğiniz yada önerdiğiniz kürler var mı ? Birde soğan ve inciri denediniz mi ?
Mom850 Happy121 incir süt hormonunu yükseltiyor diye duydum bende adet düzensizliğinin sebebi süt hormonuydu
Dilara0638 Happy121 ben soğan kürünü denemiştim ama bi faydasını görmedim açıkcası görenler vardır ama illaki
Birmucize_ Happy121 bal , çörek otu , tarçın kürü 1,5 yıl sonunda önce Allah sonra bu kür sayesinde hamile kaldım. Bunun öncesinde soğan kürü ve diğer bitkileri denedim. Eğer denemek istersen google yazınca çıkıyor 🌸
AsaF-21 İncir kürünü demedim .süt ve maydonoz buharında da otur tencerenin içine viks kreminden biraz koy onu yaparken o çok etkili damarları açıyor
Happy121 Dilara0638 soğan kürü benimde aklımda bu ay bi deneyeceğim bakalım hayırlısı 🙏 faydasını gören çok insan var araştırdım biraz
Dilara0638 Happy121 illaki vardır denemekten ne çıkar bende sıkıntı yoktu eşimde vardı belkide bizde bu yüzden işe yaramadı
Nurunannesiii12 Birmucize_ bende bu ve diğer kullandığım ürünleri yazdım 🌸🙏evet etkili bu kur kadın üzerinde fakat erkek icin de çok önemli. Yumurtlama catlam a görüyordum fakat eşime kur yaptığım kullandirttigim ay hamile kaldim😊🙏 kadın kadar erkeğin sperm e iyi gelecek besinler tüketmesi de bi o kadar onemlii
TunarinAnnesi Happy121 Aslan pencesi ((Hormon duzenler ) bence en iyi Nur hamile kalmak icin 2 ay kullanip ara vermek 😍Sogan kuru(kist miyom yumurtlama icin ) 6 ayda bir 10 gun 😍Kirmizi bogurtlen koku ve yapraklari ((rahim guclendirir tutunmaya yardimci )
Nurunannesiii12 Happy121 denedigim ve faydasını gördüğümüz saglik kontrollerinde de bi sıkıntımız olmamasına rağmen ufak tefek durumlar hariç bunları kullanarak şükürler olsun ki hamile kalabildim. Adet li iken 15 gün yada erken ovulasyon görenler için benim gibi 10 gün uygulanacak bi şifa 🌸 🌸Kadin icin ; çeyrek kavanoz bal(acı bal da olabilir ) 🌸1 yemek kaşığı toz tarçın 🌸2 yemek kaşığı çörek otu Bunları karıştırıp sabah akşam su ile cignedim ac karnına olacak. Saglikli kadın yumurtasini artırmak içindir bu. Es erkek icin 🌸yarim kavanoz acı bal 🌸2 3 bardak çekilmiş ceviz ici Bunlar i karıştırıp sabah akşam yada öğlen ac karnına su ile çiğneyip yutulacak Erkekte sağlıklı sperm sayısını artırır boş gebeliği önlediği söylenir. Bunun dışında günlük olarak 🌸Acı Bal (çay kaşığı ucu ile ) sabah kahvaltı sonrası aldım 🌸polen (öğlen meyve tüketirken çay kaşığı ucu ile su ile tükettim ) 🌸propolis i Akşam yemeğinden sonra su ile bi çay kaşığı ucu ile tükettim. Eşimde tuketti bunları yaptığımız ay hamile kaldım. Eşimin sperm testi vereceği gün sabahında hamile olduğumu öğrendik. Ayrıca ilişki olurken aceleye getirmeyin heyecan olsun değişiklik olsun bebek olacak fikri hep akılda fakat kendinizi kasmayın kadın ne kadar ıslak olursa sperm o kadar ileri gidebilir. Ovulasyon testi ile denedik tabiki 2 gün ovulasyon pik yaparken 2 gün de catlam a sonrasını degerlendirdik. Ayrica boslama oncesi doggy pzisyonunu da cok onerdiler sonrasinda bel aktina yastik koyma ve 20 dk bir saga sola yattim sonucta ne tarafta yumurta var bilemiyoruz .iliskiden sonra ki gece dus almadim 2 saat saga sola donerek bel altimda yastik ile bekledim.Sürekli pik görüp hamile kalamiyordum. Burda yazdiklarimin herbiirne inanarak kendimi rahatkattim bunun disinda yuruyus sebzeli ve zeytinyağlı beslenme yi tercih ettik. 4 ay lik hamileyim. Saglik la kucağıma almak nasi0 olsun sizler de mutlaka deneyin bana Bunlar i tub bebek yapmak için kârı koca sağlıklı hücre gelişimi olması için bunları deneyen arkadaşım önermişti.Allah razı olsun.😊🙏❤ GOZ ARDI ETMEDEn UYGULAYIN DERIM . Insallah sizde kisa zamanda saglikla hamile kalabilirsiniz. 3 yillik evliyim bu arada keske bunlari daha once oenrebilen biri olsaydi fakat nasibin vakti vardır buna inaniyorum 😊 faydasi olacak kisileri etiketleyin ben aklımda olan ovulasyon takibi yaptığımız bi kaç arkadaşı etiketlemek istiyorum inşallah onlar da denerler faydasını görürler. @Gzmkk @Smk @Suna11
Gzmkk Nurunannesiii12 teşekkür ederim emeğine sağlık allah sağ sağlık kucağına almak nasip etsin bizlerede bu duyguyu yaşarız inşallah 😊
Smk Nurunannesiii12 ayyy canım benim çok mutlu oldum senin adına ne güzel unutmamıssın bizi🙏 Bende deniyorum bunları fakat eşim varikosel ameliyatı oldu taö yeniden baslıyoruz derken covıd oldum.Var bi sınavımız ama hepsine dikkat edicem cok sağol🙏
Nurunannesiii12 Gzmkk amin inşallah.tesekkur ederim❤🙏🥰😚 . Mutlaka dene bunlari hem direnc kazaniyor vücut hemde kadın erkeğe şifa oluyor hayatımızdan eksik olmamas i gereken şeyler aslında 🌸😊
Nurunannesiii12 Smk unutmadım canimm🥰😚 bi süredir göremedim sizi .cok gecmis olsun demek o yuzden görünmüyodun. Ameliyat olduysa ne güzel bu besinler erkeklere çok iyi geliyor bir yakinim da ameliyat oldu erkek bunlardan kullanmaya başlamış eşi de öyle toparlanması şifa bulması adına çok iyi gelecektir aklında bulunsun bebek denemeye baslayana kadar ve sonrasinda mitlaka kulllanin ben inaniyorum ki sizlerde bizim gibi faydasinu görüceksiniz. Vucudu bal ile yenileyelim🙏
Nurunannesiii12 Smk covid etkilerini atlatmana da fatdasi olur hic birakma aylarca kullanip sonra denemeye basladiginda cabucak hamile kalabilirsin.sonrasinda da hiç bırakma ben hala bal polen propolis tüketiyorum gebeligim biraz sıkıntılı geçiyor ama şükür iyiyiz şimdilik.nasip artik allah buyuk tedbirli ilerlemeye calisiyorum. Güzel olan herşey zor ama imkansız değil.hic unutma bunu.allaha emanetsin🙏🌸🥰
Smk Nurunannesiii12 eşim bayadır kullanıyordu zaten arı sütü bal kuruyemiş karısımı falan bende kullanayım artık çok sagol😘
Nurunannesiii12 Smk hem korona belası nin etkisini de atlatırsın bunları kullan tabiki faydası olur zararı olmaz.