Yaseminank Merhabalar normal doğum için bekleyen ya da normal doğum yapmış olanlar sancı birden mi başlıyor acaba? 39+3 günlük hamileyim ne ağrı var ne sancı aniden mi başlar sancılar, tecrübelerinizi anlatır mısınız?
Eymenbby4 Yaseminank evet aniden başlar 39+4de normal doğum yaptım dogum yapmadan önceki gece sabaha karşı 6da iç camasırım hafif ıslandı son zamanlar akıntım olduğu icin önemsemedim öğlen 1de kalktım 2de kahvaltı ettim bi amda belim yanmaya başladı tabakları kaldırdım uzandım yatakta kıvranıyorum ne yapsam gitmiyor ben yalancı sancı sandım sonda dakka tuttum sancılar 2dk bir güçleniyordu hastaneye gittim direk 8cm açılmam olmuş aniden doğuma alındım
ysfali06 Yaseminank evet aniden başladı bnde. Daha önceki nst lerde hiç sancım çıkmıyordu. Kendim de yalancı sancı vs hiç hissetmedim. 37+5de çatı muayenesinde 2 cm açıklık var dedi. Ertesi gün ilk nişanım geldi. Nişan birkaç gün devam etti. 38+1de acaip Bi enerji geldi bana ve evi sildim süpürdüm hatta anneme de ddm enerji geldi ya heralde doğuracam bugün iyi oldu evi de temizledim diye. 38+2 olduğumuz gece karnım ağrımaya başladı kabızlıktan kaynaklı olduğunu düşündüm çünkü belim ve kasıklarımda hiç ağrı yoktu. Ağrılar yarım saatte Bi gelip gidiyordu sancı olduğunu hiç düşünmedim ama ağrılara dayanamayınca eşimi uyandırıp gittim hastaneye 6 cm açılma olduğunu ağrının da sancı olduğunu söyledi. Herkesin sancısı farklı olur sennki ağrı şeklinde gelmiş dedi. Gece 3de hastaneye gittik 6.44de oğlum kucağımdaydı. Darısı bekleyen hamilelere 🌸
Yaseminank Eymenbby4 ysfali06 Ayy ne güzel ikinizinde Allah bebeklerinizi de sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🙏 benim de şimdiye kadar karnımda sertleşme hariç hiç ağrım sancım olmadı nasıl başlayacak merak ediyorum.
ysfali06 Yaseminank şiddetli ağrınız sızınız olursa ihmal etmeyin ben kabızım ya bişi olmaz deyip hastaneye gitmeseydim evde doğuracaktım 😅😅😅 İnş sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🌸