aslannaz21 ozgeacar benimde mayis sonu haziran basi ama yuzde 90 mayis sonu dedi benjmde oğlusum olcak allahin izniyle
aslannaz21 ozgeacar detaylida oyle dedi mayis 31 de 39haftalik oluyo belki ondan oyle dedi allah bilir tabii bekleyip gorcez
ozgeacar Baobap Benim ayak parmaklarım sosis gibi olmuş gülüyorum ayaklarıma gözümün önünde şişti gidiyo😫😂 derlerdi de başa gelince insan daha iyi anliyo
Mhr13 ozgeacar beni de öyle valla 33+2′yim ben. Yaklaşık 1 aydır var. Birde son bir aydır sürekli ellerim uyuşuyor sende de var mı herhangi bişeyi tutamıyorum resmen bardağı bile tutarken canım acıyor
ozgeacar Mhr13 Canım uyuşma şöyle ödemden dolayı parmaklarımda uyuşma oluyor baya şişti yumruk yapamiyorum uyuşuyor acıyor 😖😫
Aralidnak ozgeacar 34+4ten selam. Akıntı, vajinal baskı, kalça kemiklerimde ağrı, uyuyamama, dönememe, yorulma derken son 30/40 gün nasıl geçecek diye kafayı yiyorum 😅 allah hepimizin yardımcısı olsun
Mhr13 ozgeacar aynı benimde uyuşuyor ya bazen evin ortasına oturup kurtarın beni diye ağlayasım geliyo
ExcitedMom ozgeacar sabit yatamıyorum sağa sola dönüyorum uyuşuyorum her dönerken uyanıyorum biraz iş yapayım belim agrıyor her birşey yediğimde midem yanıyor bacaklarım agrıyor rahim yanları kemiklerim ayrılıyor sanki bide yangın var içimde birde korkuyorum çok hep aklımda doğum var
ozgeacar ExcitedMom Doğumdan bende çok korkuyorum canım ve özellikle normal doğumdan çok korkuyorum evet sağlık yönünden ve kendi açımdan normal doğum daha iyi bunun bilincindeyim ama yapamiycam sanmıyorum sezeryan istiyorum diye konuştum doktorla oda sen nasıl istersen kendini hangisine yatkın dusunuyorsan öyle yapalım dedi bende sezeryan istedim
Seher24 Babybay evet canım cok zor ama şurup çok iyi geliyor benim ağzımdan sanki ateş çıkıyormuş gbi olurdu şuan okadar rahatımki
Msd26 ozgeacar bende tam zıttı sezeryandan korkuyorum ama beni sezeryana ikna ettiler ama ben daha doktorumla konusmadım bakalım😁
ExcitedMom ozgeacar aynen bende bu durumdayım doktorum 38 de alırız dedi ben biraz daha beklemek istiyorum aslında ne kadar durursa o kadar iyi ama geçen karın agrılarım oldu adet saancısı gibi nst ye girdim ebe doktorun dediği zamanda gelirsen sezeryanını yaparız kendi sancınla gelirsen doğurttururum haberin olsun dedi bende korktum doktor ne zaman derse beklemicem
Msd26 ozgeacar benim başlarda 16.haftaya kadar okdr köyü geçtiği bulantı halsizlik değişik birsey suan resmen hamileliğim balayındayım :) 33+3 üm o ellerde uyusukluk ağırlık vs inan bana vız geliyor belli dahada agırlasacagım ama suan masallah 🧿😁
Rabia7992 Bebegin hareketlerinde azalma hisseden oldumu peki bütün ortak sonrunlar bende de var ama dün nerdeyse 2-3 kere hissettim ama bugün şükür yine kıpır kıpırdı