Denizcyc Merakettiklerim 0216 316 43 43 numarasını arayıp randevu alabilirsiniz. Metroda ümraniye durağının hemen karşısı. Santral iş hanı diye geçiyor. Akbankın üstü 5.kat. Dr. Sibel Açıkalın’ın polikliniğinde bakıyor.
Merakettiklerim Zeynep Kamil den detaylı ultrason randevusu almak için öncelikle ne yapmamız gerekiyor bilen biri acil yazabilir mi ? Birde Zeynep Kamil ücretsiz mi yapıyor onu da yazarsanız sevinirim
Eslem0613 Merakettiklerim mhrs yada 182 den doppler 20-24 e randevu almanız lazım hergün saat 16.00 da açılıyor randevu almak zor ama hergün denersenız alabilirsiniz
Eslem0613 Merakettiklerim detaylı ultrason için randevu alacagınız birim Zeynep kamil has. İçin söylüyorum yalnız
Merakettiklerim Eslem0613 MHRS de onu ne şekilde arıyoruz ki, çıkmadı bir türlü :( ya size de çok soru sordum ama kusura bakmayın çok acil lazım
Eslem0613 Merakettiklerim yok önemli değil hastanede randevu al diye aratırsanız googleden hastanelerden randevu aldıgımız siteden alıcaksınız poliklinik kısmını doopler olanı seciceksiniz
thepurple Merakettiklerim canım benim bi önceki yazdığıma bak oraya randevu bulma kolaylığını yazdım. Bende günlerdir arıyordum haftam geçmeden 5 mayısa gün buldum.
Denizcyc sevgiapayavuz 0216 316 43 43 numarasını arayıp randevu alabilirsiniz. Metroda ümraniye durağının hemen karşısı. Santral iş hanı diye geçiyor. Akbankın üstü 5.kat. Dr. Sibel Açıkalın’ın polikliniğinde bakıyor.
thepurple Minik_kalplim_ bugün Şişli Etfal’in Sarıyer’deki ek binasına muayeneye gittim. Yeşil listeye aldılar 4de randevu için aradım Zeynep kamilde detaylı ultrason için direkt gün çıktı. Eğer sende randevu almaya çalışıyorsan haberin olsun🌸. Çok uğraştım ben bugün bi oh çektim bulunca
prensesannesi__ Adilekorkmaz hayır canım bugün gittim randevu için Allah nasip ederse ayın 5 inde gibi olucam ins
prensesannesi__ Adilekorkmaz haftam dolmadı diye bu ayın sonu tam 20 haftalık oluyorum yoksa ne zaman gitsem bı hagta içinde randevu veriyolar