Dilaam Kizlar ben bunu kızım için bebek bakım çantası olarak almıştım şimdi hastane çantamı da buna hazirlicam içi baya geniş ve kullanışlı aşağıdaki fermuarlı kisma bebisinkileri yukariyada kendi ihtiyaclarimi koyucam tavsiye ederim hem şık hemde kullanışlı gerçekten ve sonrada bebek bakım çantası olarak kullanabilirsiniz fiyatı da Cook iyi LC Waikiki’de çok güzel bir ürün beğendim ve seninle paylaşmak istedim. https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kadin/Canta/4466291/1016685
Deryadeniz Dilaam ben en küçük boy valiz kullanmıştım. Tüllerle de süslemiştik. Valiz pratik oluyor. Birşeyleri bulması alması da kolay oluyor ama tabii karar sizin
mrveyvz Deryadeniz Bende öyle yapıcam ama arti olarak bebek çantasınıda alsammı acaba valiz yeterli oluyormu
Deryadeniz mrveyvz bana tek valiz yetmişti. Bir tarafa kendi eşyamı diğer tarafa beebk eşyalarını koymuştum. Ama tabii sizin ne koyacağınıza bağlı olarak yetmeyebilir 😄
Dilaam Fatoscelik1 yani ben bir iki gece bı yere giderken birer parça kıyafet koyup eşime kendime kızıma sigiyo benim için genişliği yeterli ilk bebegimde küçük boy valiz götürmüştüm çoğu şey kullanılmadı o yüzden bu sefer çok bibsey koymayı dusunmuyorum yeterli geldi bana
Ikrnur Cok güzelmiş gerçekten hoşmuş ben çantamı hazırladım malum ama yaz in alınabilir miş anneme cok kalmaya giderim o zaman iyi olur😂
Baloncuk41 Buna bebegin herseyi sığar muhtemelen bi böle cantada kendine yaparsın 2 pijama cikarken giyilcek kiyafet terlik dis fircası depend falan gene baya yer kaplıyo esinede yedek kiyafet illa lazim oluyo kalmasalarda butun gun orda olucaklar
Aysebetul00 Sirt cantaisna sığmaz her şey. Kendime pijama iç camasor bebeğe 2 3 takım kiyafet terlik havlu kişisel bakım eşyaları. Haliyle kucuk valize koydum