Esos93 20 yasinda evlendim 22 ime bastiktan on gun sonra oglumu kucagima aldim simdi 28ime bastiktan 20 gun sonrq 3.oglumu kucagima alicam allah izin verirse
Zeynep_03 @Hamisse bende ilk kızımı 19 yaşımda aldım kucağıma 23 yaşımda diğer prensesimi şimdi 26 yaşımda 3.hamileliğim oğlumu bekliyorum 🥰🌺
Csm Ayyy maşallah ya herkes ne kadar da küçük anne oluyor, ben inş 31 yaşında ilk bebeğimi alacağım kucağıma 🤣 üniv, iş hayatı vs derken anca sıra geldii 😊
Semaarya Csm ben de 31 yaşımda anne olacağım bilenler geç bile kaldın diyor ama hiç de geç değil en güzel yaşımda anne olacağımi düşünüyorum gezdim tozdum çalıştım okudum herşeyi yaşadım tam olgunluk çağında da anne olacağım
Linasalamandre Csm ne kadar da ben 😂 32 olunca doğum olacak oku oku oku derken zaman gelmedi hoş hala okuyorum 😂
Gozde1234 Csm Şoklardayım forumdaki çoğunluğun yaş aralığı bu mudur gerçekten ya biz hayata çok geç kalmışız ya gençler çabuk başlamış
Humanur2021 Hamisse 24 yaşındayım ve anne olmaya hazırlanıyorum 3 ayımız kaldı Allah’ın izniyle 🤍🤰🏻🙈🧿🌸
HasretYildirim Hamisse 18 yaşındayım, 18de anne olacağım inşallah. Doğumdan 1 ay sonra da doğum günüm var. Bebeğimle birlikte olacağız çok güzel bir duygu🦋
Kbrarz Hamisse ilk kizimi 22 yasinda kucagima aldim🙏🏻simdi ikinci kizima hamileyim 27 yasindayim 🙏🏻😊❤
buketkomurkilic hanzadeee sonunda bir 34 ibaresi gördüm 😂 bende 4 nisanda girdim kısmetse 15 güne geliyor oglum🥰 vallahi yaşları görünce büyük cesarettt ben anca 😂