gulin-35 Dry35 olurmu kart ya ben 18 de ılk cocugumu dogurdum hıcbısey anlamadım nasıl buyuttum bılmıyorum suan 35 yasındayım tekrar hamıleyım daha bılınclı daha ısteklıyım eger erkenden evlenmemıs olsaydım bu yasta ılk anne olmak ısterdım 😀
Cemremila gulin-35 kesinlikle katılıyorum size 33 yaşındayım ikinciye anne oluyorum bu yaşlarda daha güzel bence ilkini 23 te doğurdum ama olsun bu daha bi farklı olacak
Dry35 gulin-35 çocuk için üzülüyorum ya biraz daha az yaş farkı olabilirdi 20 li yaşların başları değilde sonlara doğru anne olmak iyi olurdu
Sevgikaya1525 20 yaşında hamileyim rabbim nasip ederse 21 de anne olcm🥰haziranda benim doğum günüm eylülde oğlum gelcek❤️👣
gulin-35 Cemremila ayn ılk oglumun yerı kıymetı bambaska ama bılınclı olarak buyutemedım tek guzel tarafı suan 17 yasında dısarda goren ınanmıyor oglum dedıgımde 😀
Syma-ma 29 yaşında annem olucam Ağustos da 😍 25 den sonra evliliği düşününce böyle oluyor 😂 iyi ki de öyle yapmışım o yaşlarda yanlış karar alabilirmişim🙊
Gozde1234 Csm Şoklardayım forumdaki çoğunluğun yaş aralığı bu mudur gerçekten ya biz hayata çok geç kalmışız ya gençler çabuk başlamış
Cemremila gulin-35 ne güzel maşallah benimde büyük 10 yaşında anlamadım büyütürken o karıştı bu baktı derken yıllar geçti gitti buna daha kimsenin karışmasına izin vermiyorum doktor seçiminden başladım daha yoksa burunları çok uzun maalesef
Gizemisra Hamisse 19 yaşında anne olduğumu öğrendim 20 . Yaşıma bastığım da çocuğum kucağımda olucak .
Didemc Hamisse 29 yaşında kızımı doğurdum. Şuan hamileyim 31 yaşında oğlumu doğurmuş olacağım inşallah 🥰
melisa_ozgur_46 Hamisse 23 yaşında anne olucam 11 Kasım benim doğum günüm 1 Kasım da henüz cinsiyeti bile belli olmayan. Bebegimin doğum tarihi görünüyor 🥰🥰
NagihanGedik27_ 19 -20 yaşlar bana çok küçük geliyo 🤣🤣 benim o yaşlarda aklım 5 karış havadaydı 😆😆 29 yaşımda ilk bebek geliyo