5441feyza orkidehaniimm bende 21 yaşındayım aynı duyguları bende yaşadım taki bebeğimi kucagıma alıp kokusunu içime çekene kadar sonrasını bilmiyorum bile allaha şükür şuan 18 günlük olduk ❤️ Rabbim cidden yardım ediyor bütün o karmaşık duygular gidiyor sadece ona odaklanıyorsun ince bir ıı sesini bile uyurken duyabiliyorsun çok mükemmel duygu rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin 😍
orkidehaniimm 5441feyza ay nasılll güzel anlatmışsın Canim aminnn inşallah 🙏😍 sen de bebeğini sağlık sıhhatle büyütürsün çok güzel günlerini görürsün inşallah 🥰🌸
2inciannelik Hamisse 26 da ilk bebeği kısmetse şimdi de kasımda ikinciyi alacağım kucağıma 28 olacağım
Elyasa2013_ İlk oğlumu 30 yaşımda doğdum, şuan 38 yaşındayım 9 haftalık hamileyim.Allah herkese anne olmayı nasip etsin inşallah!
biyologelif Hamisse tabi genç yaşta anne olmaya karşı değilim ama kişi zaten gençlik yaşına yeni başlamış 19 yaş çok küçük gibi ben o yaşta gezme hayatı yaşama peşimdeydim çocuk sorumluluk işi olunca garip geliyor kendime göre . Tabi herkesin kişisel tercihi 19 unda da anne olur 49unda da
zuzummm3 Hamisse ben 20 yaşımda evlendim 21 yaşında anne 22 anne oldum şuam 27 yaşındayım ve ikinci bebeğimi kucağıma almak için sabırsızlanıyorum 🥰
softes Biz mi çok geçe kalmışız 😂 26 yaşımda evlendim ve 28 yaşımdayım ve 24. Haftamızdayız 😌 bana kalsa bn hâlâ düşünmezdim sanırım ☺️
Nslhnanl Sumeyyekahriman bende 23 de hamile kaldım şuan 24 yaşındayım 4 ayımız kaldı inşallah anne olmaya 😊😊😊