Hamisse 11 haftalığım zaten biraz göbeğim vardı şuan baya belli oluyor kiloda almadım aksine zayıflıyorum ama. Ortalama ne zaman çıkar göbek
Denizyildizii Hamisse 4. Ayda çıkıyor cnm tabi kişiden kişiye değişir. 5. Ayda çıkanda oluyor. bende 11 haftalığım göbeğim yok daha😊
Gizmom Hamisse benimde cıktı 13 haftalığım. Hamilelik pantolonu giyince hele nasılda belli oluyor, ben 1 kilo aldım daha. Önceden kilo derdim aka artık diyemiyorm, sanırım erken cıkanlardanız
Senmerve Hamisse hic cikmayadabilir ben 8 aulik hamileyken bile 4 aylik gibisin diyolardi simdi yine hamileyim 3.5 ayligim ve dumduzum kisiden kisiye degisiyor nezaman cikicagi
Hamisse Gizmom ay yalnız değilmişim :) doktorum her gittiğimde bakıyor kiloma 1 haftada 3 kg vermişim ama göbek duruyor bunun göbek değil bebek olduğunu düşünmek istiyorum 😅
orkidehaniimm Ben de 11 haftalığım daha hiç çıkmadı ve 2 kilo vermişim 😜umarım çok az kilo alarak devam ederiz😅
Hamisse orkidehaniimm Bunu kime söylesem 5. Aydan sonra aşırı bir iştah artışı olucak diyor umarım çok kilo almayız doğuma kadar 🤭