bademsekeri42 123r456 Bebeğinin kilosunu kimseyle kıyaslama canım burayada post açma böyle kimininki az kilo kimininki çok kilolu olur bu tarz konuları internette araştır canın sıkılmasın
MucizeAnnesii 123r456 canım bebeğin kilosunu hiç karşılaştırma ha meraktan sor ama bazıları iri oluyor bazıları minyon . Benim tahminimce 34 haftalık 2 kiloyu geçmesi lazım . Bu hafta gideceğim tam 34 üm yazarım sana 😀
bademsekeri42 123r456 Kilo aldıran besinler tüket burda duyuyorum hep muz , ceviz ,soda , yumurta falan bebekler son haftada hızlı kilo alıyomuş zaten artar kilosu inşallah
Ayum21 bademsekeri42 ben 8+5 im ama doktorum geç döllenme diyo bebeğimin olması gerektiği büyüklükte olmadığını küçük olduğunu soyluyor ben de bebeği butuysun diye sürekli muz yemeğe çalışıyorum sodayi da çok içerdim ama gaz yapıyor diye bırakmıştım yumurta da burnuma çok kötü kokuyor yiyemiyorum hayırlısı olsun ama bunlar dışında ne yiyebilirim bilmiyorum
bademsekeri42 Ayum21 Canım ilk 3 ay doktorların deyimiyle bebek senin depolarından besleniyo yani ne yediğin (zararlı olmamak şartıyla) pek önemi yok. Ben ilk 3 ay sadece zeytin peynir tarzı şeyler yedim yemek falan hayatta yemedim bulantılu kusmalı geçti benim hep . 13. Haftadan sonra düzeldim şimdi günde bir muz sabah kahvaltıda mutlaka haşlanmış yumurta crviz ve akşam yatmadan da 1 tane soda içiyorum geçen kontrolde bebeğin kilosu gayet iyi demişti doktorun hatta haftasına göre 200-300 gram önde demişti
MucizeAnnesii 123r456 benim bebekte minyon gidiyor ya tam haftasında oluyor ya 3 5 gün geride başta takıyordum kafama artık takmıyprum napalım
zk92 Yaa evet dr normal dese de insan acaba daha fazla olamaz mıydı, diye düşünüyor. Gerçekten annemi çok iyi anlıyorum. Hiç yemek yemezdim açlıktan öleceksin, derdi. Meğer hayatta yavrum beslenebiliyor mu diye düşünmek de varmış 🥰
123r456 zk92 Gerçekten öyle önceden kafam eserse yemek yerdim ama şimdi mecbur evladım için daha çok yiyorum