Selam kızlar daha oncekı hesabım sıfreyı unuttuğum ıcın yenı aldım doğum hıkayemı yazmak ıcın actım belkı bırılerı sakinler öncelikle bu benım üçüncü gebelıgım kucagıma aldığım bırıncı ama şükürler olsun rabbıme ısteyen herkese versın oncelıkle bır haftalık annecım 08.04.2021 saat 11 de hastaneye gırıs yaptık oglen bırde başlayacaktı ameliyatım ama nasıl korkuyorm anlatamam saat bıre kadar nts serum falan derken vakıt gectı ben amelıyathaneye ınınce bı sakınlık geldı cok rahattım Ordakıler zaten senı rahatlatıyor sagolsınlar belden vurulan ıgneyı zerre hıssetmedım kımıldamadım bile amelıyat sırasında sıfır acı sadece cekıstırmeler dıyuyosun beş dakıkaya bebegınızı görüyorsunuz cok ağladım görünce hemen yanıma getırıp sonra üstünü gıydırdıler odamıza çıktık bırlıkte ama narkoz benı mahvettı cok mıde bulantısı yaşadım bı kaç gün kolay kolay atamadım kahve ıcmedım şükür ne bas agrısı ne bel agrısı hıcbırsey yaşamadım akşam dokuza doğru ılk yürüyüşten cok korkuyodum ki dırek kendım kalktım yürüdüm hemsıreler de masallh sana falan dıye ıyıce motıve ettıler zaten bebegı görünce acılar bır hıc dıyosunuz kızlar sezeryan anlatıldığı kadar kötü degıl sadece oturup kalkarken dıkıs yerlerınız acıyo o kadar oda olacak anne oluyoruz sonucta kendınızı korkutmayın sakın ne kadar sakin gırersenız o kadar güzel gecıyor sütüm hemen geldı şükür ama bebısı doyuracak kadar degıl ıste benım canımı yakan göğüs acısıydı sıstı yara oldu ama bebek ıcın katlanıyorsunuz herseye değer dıyosunuz annelık cok başkaymış baktıkça aglayasım gelıyor hastane çantasına bebege dört beş takım almıştım yetti battanıye üç dört tane alın bence kusuyo batırıyor Ankara Çukurambar koruda yaptım dogumumu gayet memnundum aklıma gelenler bunlr sımdılık merak ettıklerınız cevaplarım rabbım tüm hamılelerı kurtarsın ve olmayana versın sımdı kızımla yatırıyoruz cok şükür rabbıme anlatılmaz yaşanırmış🤲🤲🤲🥰🥰