LawyerEce Babyjo Biliyorum bende bir İnstagram sayfasına yaptırdım ☺ @byebrudesign kapı süsü, hediyelik çikolata, magnet, masa süsü vb. Şeylerde bulabilirsin 😊🌸🙏🏻
kucuktosbik27 Babyjo çikolata için hacışerif çikolatalarını çok övüyorlar ama bende daha niyetlenmedim bir bak istersen
Bsmlh Babyjo ben 3M lazer sayfasında yaptırdım cikolata magnet sonra kese aldım koydum eve kımse gelmeyecek ama sevdıklerıme anı için yollayacagım
Babyjo LawyerEce cook tessekkur ederim 🤗🤗🤗 hellobaby0 coook tesekkurlerr ❤ kucuktosbik27 iyice bi arastirip yaptirmak istiyorum cunku sadece aile uyerine hediye edilcek
kucuktosbik27 Babyjo hacışerif ankara hesabını çok övdüler bende orda yaptırcam ama daha isme karar veremediğimiz için bekliyo😂
kucuktosbik27 Babyjo valla insta anneleri hep hacışerifi önerdiler aşırı lezzetli diyolar hatta biri bir kutu sadece kendi yemek için sipariş verdi😅 benimde dikkatimi öyle çekti zaten ☺️
mothers_baby2021 Ben katredesign sayfasını çok beğeniyorum inanılmaz güzel şeyler yapıyor ama pahalı ,kendim malzemeleri alıp yapacağım 🥰sizde o şekilde deneyebilirsiniz hem vakitte geçirmiş olursunuz
Babyjo mothers_baby2021 ironbaby Mercimektanesisb hellobaby0 Kizlar ben hacı seriften cikolata alip trendyoldan cam kutu alicam süsleyip sunum yapicam
hellobaby0 En az 48adetli metal kutu 80₺ 72adet 95₺ 80-100 adet diye öyle gidiyor . Badem şekerlerinin 100gr 10₺ açacak Magnet tane 2,5₺ en son böyleydi aralıkta yaptırdım
ironbaby İnstagramdan ck_designevent sayfasına mutlaka bakın, ben çikolata, magnet ve kolonya yaptırdım ve çok beğendim
ironbaby Babyjo ck_designevent’te doğrudan cam kutulu, üzeri kuru çiçeklerle süslenmiş çikolatalar var.