gullerinicinden Doktor hafif rahim ağzı açıklığı var dedi istirahat verdi kahverengi akıntım oldu 2 gün şimdi geçti tahmini ne zaman kapanır rahim ağzı başına gelen var mı?
Bsmlh gullerinicinden ben yasadım sancımda vardı adalat ve sürekli istirahat ile kapandı ama ayak altıma yastık aldım WC harıcı hıc kalkmadım
Hakikitosunpasa gullerinicinden valla benimki açıldıktan sonra Doğum başladı 15 gün hastanede yattım zar zor dayandı kızım 31 haftalık dogdu. Şimdi kısalmam yok 20 haftalıgız ben yinede önlem amaçlı progestan kullanıyorum merdiven inme çıkma yürüyüş temizlik yapmıyorum herseye dikkat ediyorum bu rahim ağzı cok berbat bişey bi anda kısalıyor Doğum başlıyor. Haftanız ve kısalık kac
gullerinicinden Bsmlh benim sancım olmadı ben de yastık koyuyorum ayak altıma inşAllah kapanır kendiliğinden 🤲🏻 ne kadar açıklık vardı rahim ağzı uzunluğun kaçtı
Demir06 Bsmlh geçmiş olsun kaçıncı haftada oldu birde sancıyı tarif edebilir misiniz.22 haftalığım karnımın altında aniden kasılma oluyor nefesim kesiliyor.15. Haftada da olmuştu doktor kasılma demişti rahim ağzım kısalmıştı o zaman.2 gündür yine yaşıyorum
Bsmlh Demir06 sancı kasıklarımda oldu bebek toplandı ben 32 H yasadım bunu sonra nst istedi sancı çıktı alttan baktı yatıs onerdi evde adalat ilaç 32+5 gittiğimde geçmişti suan 35+1 yine gittim sorun toktu salı yine bakacak
gullerinicinden Hakikitosunpasa 40 mm uzunluk normal dedi doktor açılma da çok değil çok olsa dikiş atacaktım dedi dikkat et dedi 16. Haftadayım çok geçmiş olsun sana da 2 hafta sonra gel dedi ama merak ediyorum açılma ne durumda diye
Hakikitosunpasa gullerinicinden evet 40 cok iyi ama bir günde bile sıfırlanabiliyor bu rahim ağzı. 2 hafta da bi kontrole gidip ölçtürmen lazım Facebook kullanıyorsan rahim ağzı yetmezliği grubuna gel biz orda birbirimize önerilerde bulunuyoruz
gullerinicinden Hakikitosunpasa teşekkürler bi bakarım 👍🏻 Bi belirtisi oluyor mu peki sıfırlandığının durduk yere mi oluyor