Hilalibrahimkartalms16 Booncukk bence hamilesin canım benimde böyleydi önce tek çizgiydi sonra Bi baktım çift olmuş ama bence doktora gitmelisin❤
2melekannesi_ Booncukk olmuş bence değerlendirin daha koyu çıkarsa bişey olmaz ama yarın silik çıkarsa bugünü kaçırmış olmayın
Hilalibrahimkartalms16 Hilalibrahimkartalms16 çünkü sana kullanman gereken ilaçları veriyor ben ilk 1 ay folk asit kullandım şuanda tek kan hapi d vitamini ve decavit kullanıyorum şuanda 27 haftalık hamileyim kız bebeğim olacak allah izin verirse allah da tez zamanda sana mutlu haberi verir❤❤
Mucizepamugum Hilalibrahimkartalms16 kan degeriniz kac cikti sizin vede d vitaminini kacinci haftada verdi doktorunuz ☺
Hilalibrahimkartalms16 Mucizepamugum Mucizepamugum vala hamilegin ilk haftalarında kulanmaya başladım halada kullanıyorum tek folik asit kullanmiyorum
Nurisss 2melekannesi_ Ya benim reglim gecikti saat gecenin 3 ü gebelik testim bitmiş ovülasyon testi vardı bende öylesine yaptım enaaa çift dedim saçmalama 😅 Doktora gittim sonra değerim 1479 çıktı 5 haftalıkmış sıpa 😅
Lilaaa Booncukk aksam 10 da tekrar yap koyulaşmışsa bu gece ilişki olsun canm ki koyulaşır büyük ihtimal
Nurisss Booncukk İnan bende hiç anlamadım çift çıktı dedim yumurta olması imkansız şu an bi gittim 5 haftalık 🙈
2melekannesi_ Nurisss ayyy ne kadar güzel 😍😍 genelde adet olmadan önce ovulasyona devam ediyolar ya orda ik üç gün kala gördük falan diyorlar ondan erken sandım benim de son 4 gün heyecan tavan😅
Booncukk Mamosunannesi 🤣 dün başladı kızarmaya bugün bi tık daha kızarık bide akşam bakeem nedir durum ona göre bi pasta cila yapalım artık napalim 🤣🤣 çıktıktan sonra mi yapmak daha mantıklı öncesinde mi hala anlamiş değilim ama 😅