sibosum90 Doğumumu başka hastanede yapsam benim için ne sakıncaları olabilir fikri olan yazabilir mi?
ogrencianne35 sibosum90 😂 bende 32.haftadayım değiştirmeyi düşünüyorum doktoru doğum ücretinden dolayı bakalım
zeynepbalci sibosum90 takipli hasta olmadığınız için maddi yönden farklı olabilir canım özelse tabi gideceğin hastane
sibosum90 ogrencianne35 ben de bu yüzden istiyorum. Eşimin arkadaşı kadın doğumcu o kadar para verilmez ben doğumunu yaparım dedi ama devlet hastanesinde çalışıyor ve oradaki ebelerden korkuyorum daha çok
Zeynep_03 @sibosum90 cnm bnm 2.doğumumda doktor izinliydi mecbur başka hastanede yapmak zorunda kaldım takipi hasta olmadığım için ben acil gittim bende ikili üçlü ve ayrıntılı ultrosn sonuçlarını istediler tabi sonuçlar gelmeden bebiş doğdu 🥰
kucuktosbik27 sibosum90 33. Haftamda değiştim doktorum çok güzel di ama sezeryen doğumlarını görmekten sonumun sezeryen olacağını düşündüğüm için yok yere beni sezeryene almayacak bir doktor ve ebe buldum ☺️
Gul_67 Bnde 34. Haftada degistirmistim hic bir sorun olmadi fakat direk doğuma gidersen değiştirdiği hastane ikili tarama testinin sonucunu fln istiyor bnce degistireceksen biran önce degistirmelisin
esra_danis4 sibosum90 36 haftama kadar özele gidiyorum şimdi 38 haftalığım devlete gidiyorum bu ayın 25 inde 9.ayım bitecek randevu aldım 29 una verdi o zamana kadar sancım falan olursa şehir hastanesine gidicem doktorum yok gibi bişey hayırlısı bakalım 😀
nebicimannee Doğuma bir hafta kala 38. Haftada doktor değiştirdim pişman değilim. İçine sinmiyorsa hiçbir şey için geç değil.
Mydarling sibosum90 Ben değiştirdim canım herşeyi en başından anlattım tam kan ve idrar değerlerini istedi ikili test detaylı ult. Bilgilerimi yanımda götürdüm onlara baktı haftaya bidaha gideceğim sorun yaşamadım iyi bir doktor. Bu arada devlet hastanesinden kadın doğum hastanesine gitmeye başladım