Esmakucuk En son Outlander’ı bitirdim ve bir daha öyle saracak bir dizi bulamadım. Favori dizilerim Sherlock, Fringe ve Outlander ✨ acaba önerebileceğiniz güzel diziler var mı bu tarzlarda
Hiraninannesi1 Esmakucuk breaking bad(kimya öğretmeni bir adamla uyuşturucu satıcısı öğrencisi uyuşturucu üretmeye başlıyor çünkü öğretmen aldığı parayı hiç bir şeye yetiremiyor çok güzel) ve prison break (iki kardeşin hapishaneden kaçış hikayesi bunu izleyen ben daha önce hiç dizi seyretmemisim dedirtiyor)
Ogretmenanne35 Esmakucuk Rain, The 100, person berrak, dark, la casa de papel, Queens Gambit, Vikings, snowpiercer, black gibi bir çok diziyi bitirdim . İlk sorunuzu görünce bunlar geldi aklıma. Netflikste güzel dizi sayısı çok fazla tercihinize göre seçersiniz 🤗
Esmakucuk Hiraninannesi1 breaking bad başladım ama sarmadı, prison break de çok duydum ama hiç bakmadım, bi bakayım inşaallah ,önerileriniz için teşekkürler 🌼
Hiraninannesi1 Esmakucuk tarz meselesi belli bi sureden sonra sariyor ama siz bilirsiniz 🙏 ne demek ben tesekkur ederim
HasretYildirim Esmakucuk The Originals, The Punisher, The Witcher, Lucifer gibi dizilere bakabilirsiniz. Ben genelde gerçek dışı dizi&filmlerden hoşlanıyorum. Yeni çıkan dizilerde eskiler kadar kaliteli değil.
Esmakucuk HasretYildirim Lucifer ve the Witcher izledim ✨ yeni sezon bekliyorum. Yeni de izliyorum eski de, bölümün sonunda merak uyandırıyorsa devam ediyorum dizilere
Anne_Karina Esmakucuk how to get away with murder favorilerimden, good girls, vis a vis en sevdigim the big bang theory ama netflixde yok maalesef
Esmakucuk Anne_Karina netflix kullanmıyorum zaten öyle internetteki dizi sitelerinden bakıyorum ☺️ ayrıca önerileriniz için teşekkürler 🌸