Haticeiqra Ezgicann Aaay beni anlatmışsın resmen kızım 6 yaşında 14+4 günlük hamileyim ve bu aralar aklımda doğum korkusu geliyor buz kesiyorum resmen ..
derinsart Ezgicann benimde planlı sezaryandı ama planlanandan önce gelmek istedi hamımefendi Gece suyum geldi başıma ne gelcek bi haber gittik hastanye korkudan tir tir titredim sabahına ameliyata aldılar kavustum kızıma bemde o gün neler yaparm diye kendmi korkutup durdm ameliyathneye aldıklarinda da nabzım hızlandı korkudn korkcak bisey yok smdi uyucaksin dedi sorasi yok bende genel yapıldı🌸
Nrgsalp Ezgicann bnde normal doğum yaptım ama cokk zorlandım. Simdi sezaryen istiyorum nedense hiç korkmuyorum
Ahsentas Ezgicann sakın korkma ben 1 ay önce doğum yaptım sezaryenle ve 2 dk içinde karar verildi doğumuma acil olduğu için. Hersey geciyor eger ilk doğumunda sezaryense daha kolay atlatırsın
So12345678 Ahsentas Ayy İnşAllah Ya Benim De Sezeryan İLki İkinci Doğunca 1.5 yaş olucak arasında korkuyorum bu sefer doğumdan
Drya37 Ezgicann aynı sey banada oluyo ruyama bıle grıyo 26 haftadyz ama Allaha cokca dua et oda olup bıtıcek olanları dusunme dıcem ama mecbur aklımızda bolca dua et onu yenersn☺️💕
surass Bizimde salı günü doğum günümüz. Hem heyecan, hem o tecrübesizliğin verdiği endişe, mutluluk bütün duyguları aynı anda yaşıyorum sanki. Sakin kalmaya çalışıyorum sadece.. Miniğime kavuştuğu anı hayal etmeye çalışıyorum
Selvaa Ezgicann vallahi hiç korkmuyorum desem yeridir şuan tek isteğim bebeklerime saglikla kavuşmak zaten uyusturuluyoruz o ani beni kesecekler soğuk odalara alacaklar diye değilde bebeklerimi gorucem ilk seslerini orada duyucam diye motive ediyorum ki sayısız sezeryan videosu izledim acik ameliyatlar falan ama o ses o bakış ilk temas herseye deger 🥰