Ezgicann Düşünmemeye calısıyorum ama düşününce… O elbiselerini cıkarma damar yolu açılması sedyenin ameliyat haneye indirilirken o ışıklar ameliyathanenun soğukluğu bir de ikinci dogumum offf cok kotu oluyorum
esraizmirli Ezgicann senin bide ikinciymiş benim ilk olacak çarşamba günü başıma ne gelecek bilmiyorum 😁😂
2kezanneo Ezgicann aynı bende öyle şuan 😂 4 haftam kaldı bide ,aklıma gelince sen yaparsın kızım ilkini atlatmışsın bunu mu atlamayacaksın diyorum beterin beteri var diyorum, hem sonunda 9 aylık bebeğine kavusucaksin diyorum öyle öyle rahatlatiyorim kendimi
Busraaa1919 Ezgicann panik atak hastası olduğum halde doğumuma dair en rahat kısım ameliyat kısmı olmustur galiba hiç korktuğuma değmedi ama sonrasındaki atak ve ağrıları düşünmek istemiyorum bile
KardelenYunusEva Bende doğumdan çok korkuyorum nasıl olacak hangi doğum yapsam diye her gece rüyalarıma giriyor doğum anı nasıl yapacağım
SuPerisi01 İkinci olunca genelde korkmuyorlar ilk olunca daha sıkıntı başına ne geleceğini bilmiyorsun o daha kötü eşimi de almıyorlarmış tek başıma napıcam diye düşünüp duruyorum son 3 günümüz 🤷🏼♀️
Mugesahra33 Mondlicht gecmıs olsun,allah analı balaı buyutsun,bnmde 2.olcak inşallh bnmkıde daha rahat gecer ya bazen gerılıyorum🥺1.ci biraz zorlamıstı,kalkmak yurumek falan
nazlielblll35 @esraizmirli iste ikincide korkmanın sebebi az çok ne olucağını bilinmesi ama ilk olunca yaşayıp gorucen 😁 benim 3. Olucak hala korku var 😁😀
esraizmirli nazlielblll35 inşallah başıma kötü şeyler gelmez 😛😂 bol bol dua ediyorum meryem sureside okuyorum çok inanıyorum hiçbişey hissetmiycem zorlanmıycam 🤲🏻☺️Allah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🌺🌺
mavibahar nazlielblll35 normal her anlamda daha iyi olduğu için söylemiştim. 😊 Farklı bir durum varsa tabi ki sezaryen ama yine de o acı o ağrı kötü tabi ki 😕
Urasveli28 Ezgicann gel bide bana sor canım buzamana kadar normol doğum istiyen ben hem normalden hem sezeryandan korkar oldum evin içinde patlamaya hazır bomba gibi geziyorum 37 haftaya dayandım hem yavruma kavuşmak istiyorum içten içe korkudan kendi kendimi yiyorum rabbime sığınıyorum bol bol dua ediyorum benim ve benim gibi bekleyen herkesin yardımcısı olsun die😰
nazlielblll35 @mavibahar hiç bi sıkıntım yok ama korku var eminim sezeryaninda ayrı bi acısı vardır bide bunu denicem açıkçası. 😀
Fatmadalkilic esraizmirli bende Çarşamba olacağım hiç düşünmediklerimi aklıma getirdi valla😱😹 15 dklık olay inşallaah göz açıp kapayıncaya kadar bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız🌸