Melisa2601 Dün geceden beri sağ kasığımda ara ara elektrik çarpması gibi bir sızı gibi ani bir ağrı oluşuyor ilk doğumum olacağı için ayırt edemiyorum bazı şeyleri neden olur böyle acaba bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim .. Bu arada 36+1 deyim …
Kuzey61 Melisa2601 bu gece 36 hafta oluyoruz bebek 32. Haftada kanala girdiği ve en başından beri baş aşağı pozisyon olduğu için progestan başladı doktorum ve istirahat halindeyim 2 gün önce yine aşırı ağağıda hissettim ve ağrılarım oldu beni en çok korkutan da o kasıkta ki elektrik çarpar tarzda ki adına ağrımı denir onuda bilmiyorum sanki bir sonraki adım rahmin açılması gibi hissettirdi bana çok araştırdım burada, Google da benZer şeyi yaşayan varmı diye çünkü elektrik çarpmasıydı başka değil ama bulamadım şimdi senin form görünce dedim yalnız değilmişim. Biz Doktora gittik hemen sancı çıktı bebek biraz daha aşağı inmiş dedi şimdi sürekli yatıyorum. Senin kanalda mı bebek aşağıda hissediyor musun ?
katipannee Melisa2601 merhaba bende 33+2 haftalığım 31 haftalıkken başlayan sanki jiletle kesiyorlar gibi ani bir elektrik çarpması gibi sanki cızz ediyor oraya bişey oluyor . Canım o kadar yanıyor ki artık korkuyorum yatarken sağa sola dönmekten ansızın hiç bir belirti vermeden biranda oluyor ve olumcada insanı mahvediyor
Melisa2601 Kuzey61 sonunda anlattığım şeyi anlayan biri çıktı 😃artık hafif alt karnım ağırlaştı gibi hissediyorum . Ama dün geceden beri böyle oldu . Dediğin gibi ağrı gibi değil ama ani bir rahatsız edici bir durum yani . Hemşireyim ama terzi kendi söküğünü dikemez ya tüm bilgilerim sıfırlandı resmen hiçbir faydam olmuyo kendime . Sen de sancı çıkmış o yüzden öyle bir uygulama başlamış. Tahminimce benim bebek kanala yerleşmeye çalışıyor olabilir 2 hafta öncesinde daha yeni baş aşağı pozisyon almıştı çünkü geç döndü benim bebiş
Kuzey61 Melisa2601 İnan bende aynı hissi yaşayan birini aradım 2 gün önce🙈muhtemelen kanalda seninki de eğer normal Doğum istiyorsan çokta kötü bişey değil sanırım canım benim 2. sezaryen olacak ilkinde 39. Haftada planlanan günden 1 gün önce nişanım geldiği için alındım Doğuma sancı vs nedir bilmiyorum ama bu gebeliğim epey sıkıntılı geçiyor. Sende dikkat et yinede canım çünkü normalde doğursan en az 2 haftan var zamanında gelsinler inşallah minklerimiz 🙏🙏
Hatcikkk Melisa2601 benimde hastaneye doktora gidiyorum anlatamıyorum da başka açıklamalar yapıyorlar bende yalnız değilmişim 😁 sadece dinlen dedikleri şey aynı
Melisa2601 katipannee merhaba , bana olan öyle çok ağrılı bir durum değil ama muhtemelen yaptığımız hareketlerle alakalı da olabilir diye düşünüyorum .. ben hala sandalyeye çıkıp dolaplardan bir şeyler alıyorum eğiliyorum kalkıyorum habire bir temizlik peşindeyim kendimizi zorlamamızla alakalı da olabilir diye düşünüyorum ama ilk kontrolümde bahsedicem doktoruma
Melisa2601 Kuzey61 normal doğum istiyorum evet o da şundan dolayı ailem yurtdışında gelip benimle ilgilenecek aktif olabilecek birileri yok sayılır az da olsa sezaryende anne de birine ihtiyaç duyuyor sırf o yüzden yani .. bakalım bir dahaki kontrolde sancı çıkmazsa yalancı kasılmalar olduğunu düşüneceğim zaten … Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz içinde sağ Salim kucağımıza alalım bebişlerimizi
katipannee Melisa2601 bende eğilip kalkıyorum karnın çok ağrıyor eğilip kalkınca aslında yapmamam gerekiyor ama unutuyorum. Ben cuma günü karın arğısı ile gittim sancım çıktı ama etkisi var mıdır bilmiyorum
Melisa2601 katipannee yaptığımız hareketlerle vücudumuzu zorlayıp döngüyü kısaltabiliyoruz bildiğim kadarıyla kontrollü hareket etmek gerek aslında .Ama maalesef her zaman etrafımda yardımcı olacak biri olmuyor hatta hiç olmadı desem yeri .. hakkımızda hayırlısı olsun dikkat etmek gerek napalım 🤷🏼♀️
Kuzey61 Melisa2601 amin canım Allah yardımcın olsun ailen uzakta olunca da zor tabi ama Allah kolaylığını veriyor bi şekilde yeter ki sağlıkla kavuşalım yavrularımıza 🙏
katipannee Melisa2601 aynen öyle benimde eşimden başka ailem yok yanımda oda geceleri nöbette gündüzleri de mecburen uyuyor Allah razı olsun uyanık olduğu zaman yardım ediyor ama nereye kadar herşey bize bakıyor
Melisa2601 katipannee benim eşim aslında yardım eder ama bazen o telefona yapışınca deli ediyo beni hatta birazdan bulaşıcam bile sinir oldum 😃😃
Melisa2601 Hatcikkk aynen çünkü çok sebebi olabilir kontrolsüz hareket etme , magnezyum eksikliği , bebeğin kanala yerleşmesi , yalan sancılar vs bir sürü sebebi olabilir .. Doktor bakıyo Nst de sancı yok normal deyip geçiyor işte 😂
Hatcikkk Melisa2601 aynen öyle yapıyor valla magnezyum da kullanıyorum her zaman giderken magnezyum 2×1 diyor nst iyi dinlen eve 😁
Melisa2601 Hatcikkk biz de dinleniriz canım zaten yemek önümüze geliyor evimiz hep temiz hiiiç kirlenmiyo sabah akşam düzenli masaj yapılıyor ooofff 😂😂😂🤪🤪
Hatcikkk Melisa2601 yaaa alemsin valla gülmekten göbeğim dışarıya cikcak sandım iş yapma diyor doktor gecengun asla yapmam hocam hazır geliyo önümüzde kayalar falan var zaten demiştim 😁
Melisa2601 Hatcikkk 😃😃😃işleyişe ters ama sağlık işte yeri gelince yine de vazgeçer insan herhalde sağlık olsun yeter ki