Umudumbitmedi Ovulasyon testi kullanarak sadece yumurtlama günleri,çatlama günü ve ertesi günü değerlendirip kızı olacak olanlar var mı ay içinde sadece yumurtlama günleri değerlendirince erkek oluyormuş diyorlar bu doğrumu acaba🤷🏻♀️
meraklianne1 Umudumbitmedi yoo bizim yumurtlama günü takibiyle oldu kızımız olcak cinsiyet allah vergisi kesinlikle söylediğiniz gibi olsa herkes cinsiyeti kendi seçer öyle değil mi 🤨🤨
Serrammm Umudumbitmedi bende bunu duydum. Kız bebeğimi kaybettiğim için tekrar kız bebek olsun diye ovülasyon dönemini değerlendirmiycem. Ayrıca Shettles yöntemide var.%100 olmasalarda Bunları deneyip gerisini Allahıma bırakıcam.
Umudumbitmedi meraklianne1 bencede öyle ama bunu bir mantığa oturtuyorlar ve çoğunluk tutuyor anlamadm bende🤷🏻♀️
Kara1833 Biz yunurtlama yumurtlamadan sonra çatlama ve 2 gün değerlendirdik doktor %90 erkek dedi bence alakası yok ilkide kızdı ama kucagıma almak nasip olmadı hiç bi alakası yok bence
Umudumbitmedi Sedasmsk sadece ovülasyn günü derken çift çizgi gördüğünz günümü canım çatlamayı değerlendrdnz mi
Kara1833 Umudumbitmedi bu mantığıkla cinsiyet tahmini yapan bir ablamız vardı o bana kız dedi 😂 ondan dedim yanıldığı çok oluyor saçma bence rabbim bilir onu ilki kızdı olsa o erkek olurdu bence 🙄
Sedasmsk Umudumbitmedi cift çizgiyi gördüğümüz zaman başladık çatlayana kadar denedik 3.gunu catladi zaten