Merhaba kızlar
Gecen sene şubatta tüp bebek yaptırıcakken transfer olmadan hamile oldugumu öğrenmiştim ama malesef 2.ayında kalbi durdu kaybettim..Doktorum 1 embrıyom var 6 ay sonra gel transfer edelim dedi oda kimyasal oldu ama ben 6 ay sonrası
Bu senede Şubatta hamile oldugumu öğrendim Allah acımı hafifletmek için nasip etti bana bunun bilincindeyim zor gunler gecirdim gecen sene evde ilaçla kendim dusuk yaptım agrılar sancılar kanama ve en kötüsü bebeği görmem ne bilim bu bana travma oldu 😭😭
Gene hamileyim en son 8+5 ti gittiğimde doktorum gayet iyi bi sorun yok 2 hafta sonra gel dedi Perşembe gününe randevum var ama ağlıyorum her gece eşimden gizli iyimidir kalbi atıyomudur rabbim tekrar bana onları yasatma diye engel olamıyorum kuran okuyorum dua okuyorum anca öyle rahatlıyorum gecen gece elimde kuran uyuyaklamısım ama hiçbir şekilde rahatlayamıyorum onu görüp kalbini dnleyip hersey yolunda diyesiye kadar doktorun ağzına bakıyorum yeterki kötu bsey duymayaym diye inanın anne olmak cok zormuş bana dua edermisiniz saglıkla bebeğimi kucagıma alabileyim geçirdiğim travma zorlukların hepsini unutayım kimin duası kabul olunur bilinmez hepinizden Allah razı olsun 🤲😓