Aysenur3 aysesurucu Ben eczaciya yarin soracam insallah eger kahverengide olur derse surmeye basliycm
Feyza-nur Aysenur3 ben la roche güneş kremi kullanıyorum yıllardır cok memnunum yüz nemlendiricisi ise gercekten çok iyi markalar kullandım hiç biri uzun vadeli etki etmedi artık pes ettim sadece makyaj yapıcagım zaman bioderma kullanıyorum
brckrck Feyza-nur Merhaba 🌿vücut için doğal içerikli güneş kremi tavsiyesiniz var mıdır? Ben yüzüme solante alacağımda
brckrck Zehraace Bsmlh Merhabalar vücut için doğal içerikli güneş kremi tavsiyesiniz var mıdır? Ben yüzüme solante alacağımda
Zehraace brckrck cosmed markasına bi bakın isterseniz Türk markası ve çoğu ürünü gebelikte kullanıma uygun. Sadece mineral filtreli olmasına dikkat edin🥰
Feyza-nur brckrck trukid diye bir marka ben ben kullanıp memnun kalmıstım ıncıa diye bir marka var tamamen doğal ve hamileler için de ayrı bir seti var bende şimdi onu deniycem
Fabulas Aysenur3 ben temızlemede la roche lavant kullanırım hep, gunes kreminde de mustela baby, cok memnunum