Aysenur3 lentil Deniyecem hiraz hassas bir cilde sahip oldugum icin genelde iyi urunler kullanmaya çalışıyorum
Ozgemom Bir güzellik uzmanı olarak ve düzenli güneş kremi kullanan bir insan olarak kesinlikle solante öneririm düzenli kullanımda cilt rengini bile dengeliyor👍🏻
HandeSM Ozgemom kuru ciltler için nemlendirici ne önerirsiniz peki normalde de yazın karmaya dönüyor cildim ama hamilelikte fena halde kuru
Ozgemom HandeSM ben nemlendirici olarak doğal yöntemleri kullanıyorum Hindistan cevizi yağı sürüyorum gayet güzel nemlendiriyor ve kesinlikle zararı yok🤌🏻
lentil Mom726272 aaa limondan kaynaklı mı acaba. Tabi birde duştan çıkınca hemen nemlendirici sürmek gerek Bsmlh
Aysenur3 Adige60 Kardesim de var onu alacaktim sonra dan bioderma da olur diye birinden duydum benimde elimde olunca onu kullanym dedim solnte de var ama elimde
Aysenur3 Ozgemom Bendede var hindistan cevizi yagi yuzunuze de mi suruyorsunuz vucuda sürülüyor da yuzumde cok yagli bir his birakir
HandeSM Ozgemom tamamdır teşekkür ederim bende bebek yağı sürüyorum ama yine kuru küçük küçük bazen sivilce yapıyor o da ama yine kuruluk devam ediyor 😊
Mom726272 lentil hmm cildim çok hassas hassas cilt için olan Bi ürün bile ters etki yapıyo bende siz hangi yüz nemlendiricisini kullsnıyodunuz