Sadecebeyza Doktorla hastane için doğum paketi alarak anlaşıyorsunuz. Her hastanenin paket fiyatı ve içeriği farklı. Size uygun olanı seçebilirsiniz. Doktorun muayenehanesine doğuma kadar kontrollere gidiyorsunuz. Gebelik boyunca yapılacak olan tahliller, testler ve nst bu paketin içinde ayrıca ücret ödemiyorsunuz. Doğumda da seçtiğiniz hastanede doğum yapıyorsunuz. Her doktorun kendine özel ebesi oluyor genelde ( benim doktorum koru hastahanesi hariç diğer hastanelerde kendi ebesiyle çalışıyor ) doğumda hep başınızda bekliyor. Benim doktorumun paket içeriğinde detaylı ultrason mevcut değil onu başka bir yerde yaptırıyorsunuz. Epidural de pakete dahil değil isterseniz doğumda ek ücret ödüyorsunuz.
2ay önce aldım paketi Güven hastahanesi 10 bin TL idi. Nakit ödemede 500 TL indirim kampanyası vardı. (Devam ediyor olabilir)
9.500 paket+1000 TL epidural+detaylı ultrason ve Covid testi toplam 11.500 yapıyor canım. Ama siz paket fiyatını ödüyorsunuz ilk başta. Diğerlerini yaptırıp yaptırmamak size kalmış.