Erva4104 Beyzaklc bi sikinti olmaz inşallah özel bi durum yok ise şayet gelişim konusunda da zaten bebisle alacaklarını bizden alıyorlar 🤗😊
ilknirvanam123 38+1 im bugüne kadar zorlanmadık elhamdullah bebeğimin hareketlerini hissediyorum gün içersinde şu ihtiyacınida iftardan sahur a kadar karşılamaya calsyorum iftarda ve sahurda çok güzel besleniyorum ama bu haftadan sonra belki tutamayabilirim
Hafise Beyzaklc bana doktor birsürü ilaç veriyo ya demir ilacı var d3 damla var magnezyum var folik asit var iğnem var valla mahvoldum he
Merinosunannesii hellobaby0 bende böyle düşünüyorum oruç tutmadığım halde 3 litre suyu zor içiyorum cogunlukla içemiyorum bile o kadar aklıma gelmesi gerekiyor yanımda sürahi ile oturmam gerekiyor birde oruç tutsam kızçem temelli susuz kalacak😂
hellobaby0 Merinosunannesii ve su çok önemli yemekten bile az bi zaman değil 1 ay susuzlukta ne bebeler ne halde olur 🥴😅 ben şişeye dolduruyorum sürahiden doldurmak zor oluyor şişeye doldurup içiyorum
55kubra Merinosunannesii 1 litrelik kendi şişeniz olsun hem bitirmeye çalışıyorsunuz hemde ne kdar içtiğinizi biliyorsunuz çok rahat oluyor ben hep şişeden içiyorum bardakla içmeyi insan unutuyor
Merinosunannesii 55kubra yok cözüm olarak 500 ml lik bardak aldım 6 tane hep onlarla içiyorum tezgah üstünde duruypr sürahinin yanında bu şekilde içiyorum 😂
55kubra Beyzaklc bende tutuyorum çok şükür bi sıkıntı yaşamadım herkesin darklıdır tabi gğn içinde hareketleri de gayet güzel iftardan sahura 2.5 3 lt su içersen bi sıkıntı olmaz inşallah zorlandığın yerde tutma tabiki
angime Merinosunannesii boşuna anlatıyorsunuz valla onlar tutun bişi olmaz diyenleri duymak için yazıyolar buraya haftalardır aynı konu
Merinosunannesii angime ne diyebilirim ki hem tutuyorlar hem soruyorlar içlerini rahatlatmak istiyorlar tutma deyince de din düşmanı gibi davranıyorlar cok şükür Müslümanız yıllardır bende tutuyorum oruç cocuklugumdan beri ama bebeğimizin sağlıgını düşünmek zorundayız
Durunbigeldim Beyzaklc kız helal olsun nasıl tutuyonuz 😄valla ben dayanamıyom resmen aç uyanıyorum. Açken dünya dönüyor sanki kan şekerimi düşüyor tansiyonmu artık bilmiyorum.
Arzumom Ben oruc tutamiyorum hem ilac iciyorum gunde 3 defa hemde kocam doktor oldugu icin hemde namaz kiliyo biliyor bu isleri ve hamilelere zorunlu deyil oruc o yuzden Allah affetsin insAllah hamileliyim bitsin tutucam 6 ayligm suan